
Olay Kısaca: 14 eylülden önceki domainlerde (nic.tr) whois "Hidden upon user request" yazıp 14 eylülden sonraki domainlerde (trabis.gov.tr) whois apaçık adresinizi,telefon numaranızı, adınızı soyadınızı belirtiyordu.
Sabah açtığım konuda dile getirdim, yetmedi MetuNIC'e çağrıda bulundum sayısızca, Trabis'i aradım bağlanamadım bir türlü operatöre vs. vs. derken en sonunda çağrılarım yerine iletilmiş görüyorum ki.
Bkz: https://www.r10.net/gundemdeki-konul...ik-sorunu.html
Nic.TR zamanı alınan domainlerdeki "Hidden upon user request" yazısı artık Trabis.Gov.TR'den alınan domainlere de eklenmiştir.
Bu konu bilgisi olmayanlara, fark etmeyenlere veya benim gibi farkında olup ne olacak diye merak edenler için tekrardan açığa çıkarılmıştır.
(Konunun spam olduğunu düşünüyorsanız kaldırabilirsiniz. Yanlış yere açıldığını düşünüyorsanız özür dilerim.)