• 23-02-2009, 21:43:31
    #19
    Platin üye
    Ozlusohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    gen.tr domaını yonlendırebiliyor ve satabiliyorsun, com.tr gibi değil gen.tr domaını isimtescil de yonlendırdınmı zaten bidaha seninle ilgisi kalmıyor neden bu kadar bu konu uzatılıyor bilmıyorum ama konu gen.tr. diye açılmış com.tr ye dönmüş .
    Konu uzatılmıyor arkadaşım. tr uzantılı domaini öyle ha deyince satamazsın. Nic.tr de kurallar gayet açık.

    isimtescilin nic.tr nin whois kayıtlarını değiştirme yetkisi yoksa o firmadan da satamazsın. Daha doğrusu sattım diye sadece yönlendirirsin.

    İstiyorsanız deneyelim bir tane.
  • 23-02-2009, 23:12:53
    #20
    ****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konuda bahsedilen mesajı ben yazmıştım.Ortada bir tutarsızlık yok.Üyelere yardımcı olmaya çalıştım sadece bir öneri gibi algılanabilir.Benim söylemlerim direk forum kuralları ile bağlanmamalı.Nic.tr nin kuralı belli .tr uzantılı satış yasak.Ancak gen.tr web.tr gibi domainlerde gerçekten diğer tr uzantılı domainlere göre ayrıcalıklar var .
    Ama nic.tr bununla alakalaı herhangi birşey belirtmemiş.Dolayısı ile biz bugün gen.tr satışına izin verirsek yarın bunla alakalı forumun yaşayacağı yasal bir sorun olabilir

    tutarsızlıktan kastım hem sizin o mesajiniz hemde geçmişte açılan gen.tr satış konularının kilitlenmemesi, ben bu olayı bu şekilde algıladım ama siz yönetimede hakverdim. neyse konu aydınlığa kavuştuğu için teşekkürler, ama keşke ben satış konusunu açmadan yetkili biri burda açıklama yapsaydı
  • 25-02-2009, 23:06:17
    #21
    ozaman gen.tr web.tr verilebiliyorsa tv.tr de belgesiz onunda verilmesi gerek,