Güzelim .tc domainlere hiç ilgi yok gördüğüm kadarı ile. 1000 lerce jenerik doaminler boşta duruyor. Neden kimse almıyor bu domainlerden?
İlerde tutmazmı sizce?
Gerçi 42 lira yüksek bir rakam ama.
Yorumlarınız nedir?
.tc domainlere ilgi?
5
●478
- 10-01-2009, 06:13:40Vallahi arkadaşım, paranı arttır, com, net , org'tan şaşma.uFig adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olmazsa, tv uzantısından ben çok umutluyum, çünkü televizyonlar inanılmaz yüklendi tv uzantılarına. Habire yerli diziler olsun, program isimleri olsun, jenerik isimler olsun, sportif domainler olsun durmadan tv kanalları tv uzantılı domainleri kayıt edip gün içinde ekran başındaki insanlara duyuruyorlar.
O yüzden ben eğer bir jenerik domain almaya kalkışıyorsam, com zaten ateş pahası, net veya orgta alınmış ve fiyatı uygun değil ise, TV uzantısına yöneliyorum. (çok ters bir anlam oluşmuyor ise uzantı ile domain adı)
İnfo'lar, us'lar, in'ler, name'ler, de'ler, eu'lar, asia'lar vs'ler pek tutmadı işin açıkçası. Domain'de kısa vadeli al sat kazanç için mutlaka klasik 3 uzantıya girmek gerekiyor. Orta vadeli - uzun vadeli kazanç için ise, yine bu 3 uzantı + TV domainleri diyorum ben.
Hatta bir başlıkta ben açayım bu konu ile ilgili..