• 20-04-2021, 09:58:45
    #1
    Merhabalar. Aklıma bir soru takıldı sizlere sormak istedim. Örneğin fatihyilmaz.net.tr alınabiliyorken kimlik ibrazı ile yilmaz.net.tr alma şansımız bulunuyor mu?
  • 20-04-2021, 10:00:20
    #2
    Kimlik ibrazi ile sadece ad.com.tr veya ad.net.tr ya da soyad.com.tr veya soyad.net.tr alınamıyor üstadım.
  • 20-04-2021, 10:02:05
    #3
    Sadece adsoyad.com.tr alabilirsiniz ha şöyle olabilir. Örnek isminiz 3 isimdir ikisini kullanabilirsiniz Örnek Benim tam ismim Musa Özgür Erdem Polat ama ozgurerdempolat.com.tr yi alabilmiştim. Nic.tr den bakabilirsiniz. Bu işe onlar bakıyor. Gerçi artık kendi sitelerinden direkt başvuru almıyorlarmış, ama hala onlar bakıyor.
  • 20-04-2021, 10:03:27
    #4
    ozgurerdempolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sadece adsoyad.com.tr alabilirsiniz ha şöyle olabilir. Örnek isminiz 3 isimdir ikisini kullanabilirsiniz Örnek Benim tam ismim Musa Özgür Erdem Polat ama ozgurerdempolat.com.tr yi alabilmiştim. Nic.tr den bakabilirsiniz. Bu işe onlar bakıyor.
    Ben de aynı şekil yaptım ikinci isim kaantemiz.com.tr ile almıştım. Teşekkürler
  • 20-04-2021, 11:15:13
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    kaantemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de aynı şekil yaptım ikinci isim kaantemiz.com.tr ile almıştım. Teşekkürler
    Hocam 2 isimliyim birisi+soyadı oluyor mu ben 2 isim+ soyisim çok uzun oluyor diye almıyordum domaini
  • 20-04-2021, 15:29:25
    #6
    Merhaba

    Bende com.tr li domain aldim. Suan belge bekleniyor. Ama elimde ticari bir belge yok. Ne yapabilirim?
  • 20-04-2021, 16:18:51
    #7
    Omerfd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 2 isimliyim birisi+soyadı oluyor mu ben 2 isim+ soyisim çok uzun oluyor diye almıyordum domaini
    Evet oluyor.
    • Omerfd
    • Neo
    Omerfd ve Neo bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.