• 15-04-2020, 02:11:42
    #1
    Alan adımı godady alan adı açık artırması üzerinden 50 dolara sattım. Alıcının ödemesi onaylandı. Satılan domain zaten godadyde kayıtlıydı. Hesabıma ortalama kaç günde geçer bu satış ücreti ? Birde sürekli satış yapan deneyimli bir arkadaş varsa bir alan adımı satışa koyamadım bir türlü. Bu konuda yardımcı olabilirse sevinirim.
  • 15-04-2020, 02:24:53
    #2
    Konu sahibinin izniyle, farklı firmada olan alan adını açık arttirmaya Godaddy e koyabiliyor muyuz? Ücret talep eder mi eğer koymak mümkünse ?
  • 15-04-2020, 02:44:15
    #3
    fRee_Redd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu sahibinin izniyle, farklı firmada olan alan adını açık arttirmaya Godaddy e koyabiliyor muyuz? Ücret talep eder mi eğer koymak mümkünse ?
    Koyabiliyorsunuz hocam. Size verdiği snippet'i domain dns kaydediyorsunuz. Onaylanması 1 güne kadar sürüyor. Açık arttırma katılımı yıllık 15 tl civarında.
  • 15-04-2020, 15:33:06
    #4
    güncelleme: para bugün itibariyle hesabıma yattı. yani 2 gün içinde domain satıldığında ücreti hesabınıza yatıyor. ek olarak domaininiz marka adı içeriyorsa bunu satışa koyamıyorsunuz. ileride benim gibi kafasına takılıpta araştanların işine yarar inşallah.