bugün farkettim, geçen hafta kartımdan register.it firması otomatik yenilemeyi kapattığım halde iki adet domainimi uzatmış. hemde 46euro dan
var mı izlenecek bir yol iki domain için 600tl kesmişler vicdansızlar. enparadan harcama itirazı yaptım.register firmasına da uzatmak istemediğimi yazdım.
var mı sonuç alabilen yoksa bir bardak soğuk su mu içicez?
in order to withdraw from the order of renewal for the domain siteadi.com you need to reply to this message within 20 days from the order date (so within 5 days from today), writing a declaration as follows:
"The undersigned ____________, declare that I have no longer intention to renew the domain name____________, taking advantage of the right of withdrawal and knowing that the domain will be cancelled and cannot be renewed anymore"
desteklerine yazdığımda bu şekilde cevap verin çekim yapıldıktan sonra 20 gün içinde diyor,mesaja göre de 5 günün kaldı diyor. yazdım yolladım ama en bombası transfer ettiğim domainden bile çekim yapmışlar. adamlar affetmiyor uçan kaçan kurtulamıyor.
Cevaplar için teşekkürler ama benim istediğim register.it bu konuda yardımcı oluyor muydu? Bugün dönüş yaptılar domain uzatmaları iptal ettiler ama daha parayı iade etmediler. Hadi bakalım.