Merhaba arkadaşlar. Yabancı bir firmada olan isimsoyisim.com alan adımın 1.yılı dolmak üzere ve açıkcası öğrenci olduğum için yıllık 15-20 pound filan vermek istemiyorum (İlk yılı 1 pounda kaydettirmiştim)
Şimdi 8 mayıs 'ta yenilenecek alan adamı nasıl daha ucuza yeniletibilirim mesela başka firmaya taşıma filna nasıl oluyor ? bu işlerden pek anlamıyorum o yüzden biraz bahsederseniz çok sevinirim.
Alan Adım Dolmak Üzere Ne Yapmalıyım ?
5
●177
- 23-04-2019, 01:59:55Üyeliği durdurulduİsim soyisminiz zor değilse ve hemen regleyecek biri yoksa bırakın boşa düşsün 80 gün beklersiniz ardından indirimli türk firmalarından satın alın.
- 23-04-2019, 02:01:24Regleyecek biri olacağını sanmam ama 3 doktoruz aynı isim soyisime sahipSanalDavetiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yüzden riskede atmak istemiyorum ayrıca trafikte geliyor
- 23-04-2019, 02:01:58daha uygun bir firma bulup ona transfer etmekten başka çaren yok. şuanda bulunduğu sistemden transfer kodu alıyorsun diğer sisteme giriyorsun alan adını kaydederken böylece süreç başlıyor 5 gün itiraz olmazsa tamamlanıyor. Ek olarak transfer kilidini deaktif etmelisin panelinden
O yüzden riskede atmak istemiyorum ayrıca trafikte geliyor