• 22-05-2018, 04:58:33
    #10
    allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    backorder yaparken fiyatın uygun olması bu dönemde önemli değildir , domainde pending delete yazdığında 5 günlük talep toplama sürecine girer , orneğin natro'dan 20 dolara backorder yaptın , bende snapnames'den 79 dolar'a backorder yaptım , natro max 10 dolar teklif verecektir domaine , snapnames alabilmek için 50 dolar ustu teklif verebilir , eğer register firması ile backorder firmasının anlasması yok ise (godaddy,snapnames,enom,namejet) en yüksek teklifi veren domaini alır , eğer pending delete süresi +7 gün gözüküyor ise dediğim gibi bu site veya benzerleri piyasada bu kelimeleri araştırıp alıp kendi portföylerinde satıyor veya park edip kendilerine reklam geliri elde edebiliyor olabilir.
    Bahsettiğiniz teklifler alanadını yakalandıktan sonraki firmaların kendi politikaları düzeyinde işlettikleri açık arttırmadır. Natro eğer alanadını kendisi yakalarsa açık artırmaya çıkarmaz zira natro her Backorder talebi yalnızca bir müşteri için kabul eder. Bu yüzden alanadı ilgi çekici değilse, kullanıcıların manuel olarak yakalamak isteyeceği bir alanadıysa yani kısacası diğer firmaların yarışa girmeyeceğini düşünüyorsanız natro ile güvenle siparişinizi verebilirsiniz.
  • 22-05-2018, 05:43:36
    #11
    Merhaba,

    Domain düşme hesabını nasıl yaptınız bilmiyorum ancak aşağıdaki makaleleri okumanızda fayda olabilir.

    Domain Ne Zaman Düşer?

    Domainler Saat Kaçta Boşa Düşer?
  • 22-05-2018, 10:51:27
    #12
    yerli olarak natro alantron yoncu var yabancılar hakkında pek bir fikrim yok godaddy var he birde meşhur dropcatch var domain onda backorder ise alma imkanın yok orda açık arttırna ile satılıyor onun önüne geçen backorder firması duymadım görmedim
  • 22-05-2018, 11:48:11
    #13
    kalendernic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yerli olarak natro alantron yoncu var yabancılar hakkında pek bir fikrim yok godaddy var he birde meşhur dropcatch var domain onda backorder ise alma imkanın yok orda açık arttırna ile satılıyor onun önüne geçen backorder firması duymadım görmedim
    Hocam orda olup olmadığını kontrol edebiliyor muyum?