• 05-05-2017, 22:06:01
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.


    - Alan Adı Tescili Nasıl Gerçekleşiyor?

    Marka tescil başvurunuz tamamlandıktan sonraki en geç 24 saat içerisinde alan adınızın tescili tarafımızca gerçekleştirilir ve nic.tr paneline aktarımı sağlanır. (.Com.tr alımı için TC Kimlik fotokopisi gerekmektedir. Güvenliğiniz açısından TC Kimlik Fotokopinizin üzerine alan adı tescil işlemleri için verilmiş olup başka bir işlemde kullanılması mümkün değildir. ) yazmanız yeterlidir.

    Marka Tescili İşlemleri İçin Hangi Evraklar Gerekli?

    TC Kimlik Fotokopisi (Bireysel başvurular için geçerlidir.)
    Vergi Levhası, Sicil Gazetesi, Faaliyet belgesinden herhangi biri (Kurumsal başvurularda geçerlidir.)
    Velaketname (Tarafınıza mail olarak gönderimi sağlanacaktır. Noter veya Kargo ile geri göndermenize gerek yoktur.)

    Markamın tescili gerçekleşmez veya gerçekleşse dahi almaz isem alan adıma ne olur?

    Markanızın tescili gerçekleşmemesi veya gerçekleşse dahi markayı almak istememeniz durumunda aldığınız alan adının sizde kalır ancak bir kişi sizin marka isminiz ile aynı şekilde başvuru yapıp markasının tescillenmesini sağlar ve com.tr için itiraz talebinde bulunursa alan adınız elinizden alınarak karşı tarafa verilir.

    Ek Sınıf Ücreti Ne Kadar?

    285 TL’dir.

    Marka başvurularında garanti sunuyor musunuz?

    Kesinlikle hayır. Hiçbir marka tescil ofisi veya marka vekili size garanti sunamaz.

    Marka başvurusu öncesi markam ile ilgili araştırma yapıyor musunuz?

    R10’a özel olarak sunduğumuz kampanya neticesinde herhangi bir şekilde araştırma yapmıyoruz.

    Markamın tescil kararı geldi ne yapmam gerekiyor?

    Markanızın tescil edilmesine karar verilmesi halinde ödemeniz gerek 2017 yılı içerisinde fiyatımız 999 TL’dir.

    ÖZEL TEKLİF
    Tek sınıflı marka başvurusu: Markanızın detaylı bir şekilde araştırılması, %40 Türk Patent Enstitüsü uzman kararının red olmaması garantisi, 1 yıllık ücretsiz alan adı tescili: 600 TL’dir.
  • 14-05-2017, 23:47:07
    #2
    konu günceldir.
  • 19-05-2017, 16:21:51
    #3
    nubar84 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konu günceldir.
    Fiyat son mudur? 315 üzerinden indirim sağliyor musunuz? PM beklemekteyim.
  • 19-05-2017, 16:24:23
    #4
    Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fiyat son mudur? 315 üzerinden indirim sağliyor musunuz? PM beklemekteyim.

    cevap verilmiş olup, konu günceldir.
  • 14-07-2017, 17:59:36
    #5
    konu günceldir.
  • 21-07-2017, 11:10:48
    #6
    konu günceldir.
  • 07-08-2017, 16:56:51
    #7
    konu günceldir.
  • 21-09-2017, 08:34:56
    #8
    Konu günceldir.
  • 22-09-2017, 12:01:39
    #9
    Yurt dışındaki bir şirket için .com.tr alabiliyor muyuz? Türkiye'de herhangi bir şirketleri bulunmuyor. Eğer alabiliyorsak ne tarz belgeler gerekli?