Godaddyden domain transfer işlemini başlattım ve ödemeyi yaptım, mail adresime "Transaction ID" ve "Security Code" bilgileri geldi. Godaddyden domain yönetim kısmına girip "begin Transfer Authorization" kısmından "Transaction ID" ve "Security Code" bilgilerini giriyorum fakat "Transaction ID" sürekli hata veriyor ve devam etmiyor.
Verdiği hata şu : "This transfer has already been accepted."
Acaba nerede hata yapıyorum?
Godaddy domain transfer sorunu.
3
●1.317
- 06-05-2008, 23:38:13Merhaba,
Hata vermiyor. Bu transferi zaten onayladınız yazıyor. 3-4 gün kadar bekleyin. - 08-05-2008, 09:27:04Neredeyse günde 3 kere mail adresime "Transfer Acknowledgement" başlıklı şu mail geliyor.
Bu maildeki gibi bir işlem yaptığımda bi yere kadar gidip orda kalıyor. Godaddy'e ilkkez domain transfer ediyorum, normal olarak domain transfer için "Authkey" girip bu işlemi bitirmem gerekmiyormu? Acaba ne kadar beklemek gerekir?Alıntı