• 08-04-2008, 16:50:01
    #37
    Arkadaslar,

    Alan Boş Sanıyosunuz Heralde

    benim sohbet sunucumdaki bir adminim sohbet sitesi istedi. bu arkadaşın sizde.net de benim sunucuma yönlü idi bir dönem. Oradan tanıdıgım için adminime sohbet27.com un satışında yardımcı oldum ve sorun yaşamadık. adam satıyorum demiş siz r10 da satış yaptıgı birini sormuşsunuz adamda alışveriş yaptıgımız için beni ve ortagımı göstermiş. Msnde konferansa aldı söyledi evet domain aldık biz sorunsuzdu ne dememi bekliyosunuz yok bu adam sahtekarmı? vardır bir sorun veya pürüz msn den geldiginde sorarız. yardımcı olabilecegim bişi varsa da sizede yardımcı olmaya çalışırım ama kimsenin üstüne suç atmayın lütfen. ben sizden bir domain alırken daha önce alış veriş yaptıgınız birine sorarım adam aldım domain sorunsuz güvenilir diyebilir sizde sorun yaşadıgımda o adamı neden suclim kardeşim? ben sorun yaşamamışım sonucta. (R10) Moderator leri geçmişten bunu bulabilir bu konuyuda gösterebilir size çok ısrarla hala bize suc atıyosanız..

    hayırlı alışverişler (Amac suclamak olmamalı farklı çözümlere gidin)

    Kolay Gelsin.. (bu konuya yazmicam cünkü yarın sabah iş için yurt dışında olucam. Geldigimde bakar yazarım)
  • 08-04-2008, 20:15:21
    #38
    öncelikle alanı boş sanıyorsunuz diye girmen yanlış, neyse konuya gelelim.

    senin adamla bi alışverişin olmuş olabilirsin. ama ben alışveriş yaptığı birini sormadım, sadece sana kefil olabilecek birini göster dedim. sen geldin sorun çıkmaz alışveriş yapabilirsiniz dedin. bankalardaki gibi kefilsen sende suçlusun senin lafından sonra ben adama güvendim.

    bugn bilişim suçlarıyla görştüm, yarın bilişim suçları savcılığına suç duyurusunda buluncam, adamın tc kimlik numarası, banka hesabı vs elimde var. buraki konuşmalardan da yola çıkılarak adamı bulup cezasını vereceklerdir. 3-5 kuruş için dolandırıcılıktan ceza evine girmek acı bişey olsa gerek.
  • 08-04-2008, 23:44:16
    #39
    Üyeliği durduruldu
    Kubilay bugun bir insan bu kişi ile sorunsuz alışverişde bulundum kelimesi bu kişiye kefil oluyorum anlamına mı geliyor peki?

    ben senden silver üyelik aldım yarın öbürgün sana 1 adam getirsem sen desen ben bu arkadaşa sorunsuz silver üyelik baş vurusunda bulundu sorunsuz alışverişde bulundum sen benim kefilim mi oluyorsun şimdi bana söylermisin?
  • 08-04-2008, 23:50:22
    #40
    Üyeliği durduruldu
    bu ne ya dolandırıcılar dadandı buralara.. artık kimseye güven olmıycak gibi.. bunların yüzünden ben de domain satamıyorum, iTrade yok diyolar.. adamın 1 iTrade var hemen 100 papel yollamışsınız iTrade ile olmuyomuş bu işler..
  • 09-04-2008, 00:59:15
    #41
    Arkadaşım geçmiş olsun. Aklıma takılan bir mevzu var. Konu dışı ama bilen varsa cevaplarsa sevinirim, Burdaki domain alış verişlerinde vergi ödenmemesi bir suç oluşturuyormu acaba?
  • 09-04-2008, 22:13:24
    #42
    Kubilay ben sana ne dedim
  • 09-04-2008, 23:58:22
    #43
    Kubilay gecmiş Olsun kardes Üzüldüm keşke almadan once gorseydım uyarırdım
  • 10-04-2008, 00:19:59
    #44
    bu adamı elinizle koymuş gibi bulabilirsiniz
    İsmail GENCAN - Z Net Yazılım
    Necatibey Cad. No: 80/8 Kızılay
    Çankaya
    Ankara,




    öncelikde sizde.net e whois çekin; Sizde.net - Si z De burda dns olarak name server olarak dns3.emrem.net dns4.emrem.net ayarlandığını görceksiniz. emrem.net de onun oraya da whois çekelim Emrem.net - Emrem İsmail Gencan iletişim adresine bakın destek@znet.com.tr şimdi de znet'e whois çekelim Znet.com.tr - z Net + 90-312-2306781- + 90-312-2306782 telefon numaraları da bu. anlayacağınız bu adamın yeri yurdu belli.. ha bu arada iwebtasarim.com da bunun ordaki adresi farklı vermiş yalnız; (Topcu Mahallesi 13. Cadde No:18/1 Etimesgut,Ankara,TR 06930)

    print screenleri saklayın lazım olur dava açılınca.

    ankaradaki şirketi hakkında ufak bi araştırma yaparsanız bunalrı da bulursunuz. Emrem Hosting adı altında satış da yapıyorlar.. EMREM WEB HOSTING - WEB HOSTING- RESELLER HOSTING- UCUZ HOSTING (destek@emrem.net ismailin msni)
    Vergi Dairesi: Mithatpasa Vergi Dairesi
    Vergi Numarası: 24250687880

  • 10-04-2008, 00:21:29
    #45
    bunların elemanın diğer telefonları

    Telefon (1) : 03122600336 Telefon (2) : 05553931907