Arkadaslar,

Alan Boş Sanıyosunuz Heralde

benim sohbet sunucumdaki bir adminim sohbet sitesi istedi. bu arkadaşın sizde.net de benim sunucuma yönlü idi bir dönem. Oradan tanıdıgım için adminime sohbet27.com un satışında yardımcı oldum ve sorun yaşamadık. adam satıyorum demiş siz r10 da satış yaptıgı birini sormuşsunuz adamda alışveriş yaptıgımız için beni ve ortagımı göstermiş. Msnde konferansa aldı söyledi evet domain aldık biz sorunsuzdu ne dememi bekliyosunuz yok bu adam sahtekarmı? vardır bir sorun veya pürüz msn den geldiginde sorarız. yardımcı olabilecegim bişi varsa da sizede yardımcı olmaya çalışırım ama kimsenin üstüne suç atmayın lütfen. ben sizden bir domain alırken daha önce alış veriş yaptıgınız birine sorarım adam aldım domain sorunsuz güvenilir diyebilir sizde sorun yaşadıgımda o adamı neden suclim kardeşim? ben sorun yaşamamışım sonucta. (R10) Moderator leri geçmişten bunu bulabilir bu konuyuda gösterebilir size çok ısrarla hala bize suc atıyosanız..

hayırlı alışverişler (Amac suclamak olmamalı farklı çözümlere gidin)

Kolay Gelsin.. (bu konuya yazmicam cünkü yarın sabah iş için yurt dışında olucam. Geldigimde bakar yazarım)