Merhaba arkadaslar.Domain reg için sayısız pm geliyor.Bilmeyen arkadaşlar için bilgilendireyim.
Godady yeni önlem aldı.Hesabınızda bulunan karta belirli bir kupon sayisi ile domain alımıni getirdi.1 hafta önce tüm kodlar ile domain alınabiliyordu.Yeni gelen önlem ile 1 den fazla kupon kullanamıyorsunuz.Her kart için 1 adet kupon tanımlanmış.Bakın hesap demiyorum kart..Yeni hesap açsaniz bile ayni kart olunca alamıyorsunuz.
Size tavsiyem enpara kartınız var ise 1 adet domain alabiliyorsunuz.Başka çözüm yolu şuanlık gözükmüyor.
Bir gelişme olursa bu konuyu güncelleyeceğim.
GoDaddy Domain Reg.Hakkında Bilgilendirme
13
●928
- 28-07-2015, 14:48:50Aynen NS gibi taktik izledi Godaddy de. Neredeyse bedavaya domain reglettirdi. Belli bir sayıda müşteri portföyüne ulaşınca kuponları kesti. Zaten şu anda aşağı yukarı godaddy den daha uygun fiyata domain satan yer bulmakta çok kolay değil. Olsa bile arada bir kaç dolar fark oynuyor o kadar.
- 29-07-2015, 22:20:24Kredi kartını değiştirmeniz önemli değil farklı kredi kartıyla farklı bir hesap açmanız gerekmekte kullanıcı maili ve kullanıcı adının farklı olması yeterli.N2Lock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada haberini yaptım. Okumanızda fayda var - 29-07-2015, 23:53:06Arkadaşların yorumlarına göre sadece kredi kartını değiştirmek yeterli oluyor şeklinde anlamışım, bilgilendirme için teşekkürler.maximus4530 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-07-2015, 01:37:12Sahte hesaplarla birden fazla açılan hesaplar kimlik doğrulamaya takılıyor ve siliniyor evet bu doğru bunun için yapmanız gereken farklı bir mail adresinde ve farklı bir kredi kartı ödemesinde aynı bilgilerinizle hesabınızı açmak.
Gönderilen kimlik bildiriminde kredi kartınızın hesaptan para çekildiğine dair ekran görüntüsünü kimlik doğrulamasın da kullanabilirsiniz.
Saygılarımla.
ByTMY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle