Arkadaşlar kurumsal bir satış sitemiz var. Aylarca yaz sezonunu bekledik fakat bazı müşterilerime site adresimizi verdiğimde açmadığını söylüyor. Yandex metrica bilgilerine baktığımda ise %50 oranın da siteye erişim olduğunu gösteren raporlar var. Hosting firmasına söyledim bana dns lerde sorun var düzelttik dediler ama değişen bir şey yok.
Asıl sorum ise ben bütün ülkelerden web siteme ulaşımı nasıl test edebilirim. Farklı ülkelerden ( ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden) siteme erişimin kontrol edebileceğim bir site ya da sistem var mıdır ? Bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Siteme erişimi nereden test edebilirim ?
3
●452
- 09-06-2015, 14:59:11
- 09-06-2015, 15:44:20Emin olmamakla birlikte bazı firmalar yurt dışına erişimi engelliyor saldırılardan ötürü.Sizin ipyide dışardan gelenlere engellemiş olurlar.Böyle ise,bırakın o firmayı başka firmaya geçiniz.trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-06-2015, 19:06:19Arkadaşlar bütün ülkelerden kontrol sağlayan bir web sitesi olması gerekiyor. Geçen aylarda biliyordum ama bir türlü hatırlayamıyorum.
Web sitesinin çeşitli ülkelerden ve ip lerden açılıp - açılmadığını gösteren bir site gerekli.