Bu arada neden sanstorbasi.com'u kullanmıyorlar diye düşündüm ama com net org hepsini yine aynı firma almış. Peki sanstorbasi.com yerine bu alan adını kullanmanın sebebi nedir?
Son derece normal bir alan adı sonuç olarak bir tarafta "şans torbası" diyerek hediye çekilişi yapacağını vurguluyor ve başına da firma kendi ismini yazmış. Daha ne olacaktı ki?
Okan Yıldırım kim? Ağzı olan konuşuyor lafı sanırım bunlar için geçerli olan bir durum. Ve hala şunu kabullenemiyorsunuz ya da kabul etmek istemiyorsunuz. Firmalar gidip de çok çok çok çok çok çok çok ekstrem durum olmadıkça bir domain satıcısına dünyanın parasını verip de domain almaz. Onca TV reklamı yapıyorlar, radyo reklamı yapıyorlar, gazete dergi reklamı yapıyorlar. Bunca reklamın üstüne adamın beynine her halükarda ürününü de, markasını da kazır.
O yüzden birileri onu yazıyor, birileri bunu söylüyor diye bir iştahla ortaya dökülmeyin. Eğer ticaretin içindeyseniz ve piyasanın sürekli nabzını ölçüyorsanız firmaların ne şekilde hareket edeceğini de üç aşağı, beş yukarı kestirirsiniz. Trilyonluk firmalar bile gidip de bir domain'e değil 50-100 bin TL, 5 bin TL bile vermiyorsa durumu sorgulamanız gerekir.