• 02-01-2008, 09:56:49
    #1
    Merhaba arkadaşlar ben domain alacam mesala mynet.in domainin alırsam mynete benzer bir site yaparsam herhangi bir sorun teşkil edermi yani ileride başımı ağrıtırmı acaba ?
  • 02-01-2008, 11:44:57
    #2
    bildiğim kadarıyla evet ağrıtır. sonuçta tescilli bir olay bu. dava açtıkları taktirde senden domaini alırlar. tam bir bilgim yok bu konuda ama forumdan daha detaylı bilgi verebilecek arkadaş çıkacaktır
  • 02-01-2008, 12:44:51
    #3
    Üyeliği durduruldu
    bi sorun olacağını sanmam
  • 02-01-2008, 13:15:16
    #4
    olurmu olmaz mı mynet domainin bir uzantısı bende şimdi açsam sorun olurmu
  • 02-01-2008, 13:22:00
    #5
    bence olmaz çünkü eğer oalcak osla o alan adının hangi uzantısı olursa olsun bir tanesi alınsa adamlar diğerini ya sattırmayacak ya da diğer uzantılar hiç bi yere satışa çıakarılmıyacak!

    ki buda çok saçma bi olay olur yane alan adını sen farklı uzantıda alırsın hiç bi problem olmaz!

    ANCAK: alan dını aldıktan sonra adamların içeriği çalarsan tasarımını çalarsan reklamlarından faydalanırsan propanganda yaparsan ya da rekabete yönelik her iki tarafında ismini kullanırsan başın ağrır!

    yana alan adını al ama orası hakkında hiç bi şekilde birşey barındırma içerik tasarım reklam vs vs.