• 20-09-2009, 13:02:26
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar;
    eMAygo İnternet Hizmetleri Resellerclub bayisidir.

    eMAygo Internet Hizmetleri - Destek kısmından giriş yaparak domainizi yönlendirebilir, nameserver oluşturabilir ve daha bir çok şey yapabilirsiniz...

    Ayrıca Domain Alan herkeze eMAygo İnternet Hizmetleri'nden linux 50 mb lık hosting hediye ! ! !

    .com - .net - .org (ve daha bir çok uzatı)Alan Adı kaydı 15 TL/Yıllık.... ve Ödemeyi yaparyapmaz alan adınız aktif. Yani ANINDA AKTİVASYON ! ! !

    Alan adı sorgulamak için eMAygo Internet Hizmetleri - Alan Adı Kontrol Merkezi

    Saygılarımla;
    eMAygo İnternet Hizmetleri
    Faaliyet Belge No: YS-(486)
  • 20-09-2009, 13:44:12
    #2
    hocam yanlış anlama fakat resellerlup değil Resellerclub site adı.

    hayırlı satışlar.
  • 20-09-2009, 13:50:23
    #3
    Üyeliği durduruldu
    schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam yanlış anlama fakat resellerlup değil Resellerclub site adı.
    hayırlı satışlar.
    Teşekkürler yazarken yanlışlıklar olabilir. Uyarınız için sağolun.
  • 20-09-2009, 16:26:04
    #4
    Sitenizde iframe virüsü var.
    Bir uyarı da ben yapayım
  • 20-09-2009, 18:39:14
    #5
    Üyeliği durduruldu
    enforcer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitenizde iframe virüsü var.
    Bir uyarı da ben yapayım
    ben girdiğimde siteye rastlamıyorum ama uyarınızı dikkate alıp bakıyorum.. Teşekkürler
  • 20-09-2009, 20:52:02
    #6
    Arkadaşa katılıyorum virüs var sitenizde, s"xsila.ru adlı siteden çekiyor...Virüs programı engelledi hemen sayfanızı...Biran önce temizlenmesi sizin için hayırlısı olur. Kolay gelsin.
  • 20-09-2009, 22:14:32
    #7
    fast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşa katılıyorum virüs var sitenizde, s"xsila.ru adlı siteden çekiyor...Virüs programı engelledi hemen sayfanızı...Biran önce temizlenmesi sizin için hayırlısı olur. Kolay gelsin.
    Hangi programı kullanıyosun?
  • 20-09-2009, 22:16:21
    #8
    YED
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    theAurora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hangi programı kullanıyosun?
    Avast ile bende virüs uyarısı aldım. Avast engelledi.

    Bilginize
  • 20-09-2009, 23:37:06
    #9
    Kaspersky ile siteye giriş yaptım temiz. Avast'ı ben anti virüs olarak kabul etmiyorum şahsen.Farklı virüs tarayıcıları ile taratmanızı tavsiye ederim.