• 16-02-2009, 21:02:43
    #1
    Arkadaşlar merhaba...
    daha önce bu domain firmaları bölümünde çok eleştirilmiştim... şimdi tekrar reklama başladım konuyla ilgili açıklamamı yapayımda... daha sonra yine casus falan tutup msn görüşmelerimi burda yayınlamayın...

    dostlar...

    mailinize emrah@iskaynak.net adresinden "isminiz.com alan adınız hakkında" konulu bir eposta gelirse.. bilgilerinizin çalındığını düşünmeyin...

    isimtescil.net ve turkticaret.net işini iyi yapan 2 firmadır... bilgi paylaşımı falan yok bundan emin olabilirsiniz...

    kafanıza takılan her türlü soruyu siz yinede, msn@iskaynak.net adresinden sorabilirsiniz... (nasıl yaptığımı sormak haricinde...)

    hadi hayırlı günler...
  • 16-02-2009, 22:49:26
    #2
    ERYILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhaba...
    daha önce bu domain firmaları bölümünde çok eleştirilmiştim... şimdi tekrar reklama başladım konuyla ilgili açıklamamı yapayımda... daha sonra yine casus falan tutup msn görüşmelerimi burda yayınlamayın...
    dostlar...
    mailinize emrah@iskaynak.net adresinden "isminiz.com alan adınız hakkında" konulu bir eposta gelirse.. bilgilerinizin çalındığını düşünmeyin...
    isimtescil.net ve turkticaret.net işini iyi yapan 2 firmadır... bilgi paylaşımı falan yok bundan emin olabilirsiniz...
    kafanıza takılan her türlü soruyu siz yinede, msn@iskaynak.net adresinden sorabilirsiniz... (nasıl yaptığımı sormak haricinde...)
    hadi hayırlı günler...
    sen turkticaret.net yada isimtescil.net çalışanımısın? bu iki firmaya iyi diyecek pek kimse olacağını sanmıyorum.
  • 17-02-2009, 10:48:04
    #3
    yooo.. çalışan falan değilim... çalışan olsam buraya bu yazıyı yazabilirmiyim sence? ilginç olurdu herhalde.. r10 u tek okuyan sizler değilsiniz merak etmeyin... direk patronlar ilgileniyor bu siteyle bence...
  • 17-02-2009, 11:39:03
    #4
    pardonda ben olayı algılayamadım, isimtescil veyahut turkticarette kayıtlı olan maillerimize sizin tarafınızdan nasıl mail geliyor, mail geliyorsa siz bizim maillerimize nerden eriştiniz?(bende mail falan yok, reklam kokan hareket )
  • 17-02-2009, 11:40:42
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Konu için teşekkürler
  • 17-02-2009, 11:47:05
    #6
    3-5 gün önce kayıt ettiğim bir domain için gelmişti, açıkcası benim için bir sakıncası yok, gelsinde, bir sürü kişi bu mail için sızlanabilir, hatta canınızı sıkabilir.

    Alıntı
    Merhabalar
    xxx.com alan adınız hayırlı olsun.
    Eğer
    xxx.com için bir web sitesi yaptıracaksanız, bunu kaliteli ve hesaplı bir şekilde
    birlikte yapabiliriz.
    Web tasarımı, Web yazılımı işlerinizi profesyonel bir çözüm ile gerçekten hesaplı bir şekilde tamamlayabiliriz.
    Freelance bu ülkedeki en etkili iş gücüdür ve tek gelirim budur.

    Verdiğim bu rahatsızlıktan dolayı sizlerden özür dilerim.


    Emrah ERYILMAZ
    +90 531 XXX XX XX
    mail: emrah@iskaynak.net
    msn: msn@iskaynak.net
  • 17-02-2009, 18:27:25
    #7
    atay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3-5 gün önce kayıt ettiğim bir domain için gelmişti, açıkcası benim için bir sakıncası yok, gelsinde, bir sürü kişi bu mail için sızlanabilir, hatta canınızı sıkabilir.
    Bu yaptığınız özel bilgilere izinsiz ulaşmak ve bu bilgileri izinsiz kullanarak haksız gelir elde etmektir.

    Neticede bu tip bir hak kimseye verilmemiştir.

    Buraya konu açarak vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın boşuna
  • 18-02-2009, 02:31:41
    #8
    vbb katılıyorum birde mail atmış bana kırılmış isimtescile şikayet etmesem bu kadar olur bir insan
  • 18-02-2009, 02:41:46
    #9
    bende daha 20 dakika önce isimtescil.net ten domain register etmek istemistim,sonra ederim diye cikmistim siteden,,

    isimtescil.net ve turkticaret.net

    bu iki firma üzerinde böyle bir konular var ise,,
    o zaman sunumu anlamaliyiz , bu iki firmada güvenilir degildir.
    Müsteriye ait bilgiler disari sizdiriliyor, veya güvenlik önlemleri saglam degil veya güvenlik politikalari yok.vs vs.vs böylemi anlamaliyiz?

    Güven konusuna 1g suphe bulasmis ise,, heleki söz konusu ticari bir firma ise.o firma bitti demektir.yada bitirildi demektir. yinede her firma her türlü güvenligi olasiligi hesap ederek politika izlemeli..

    sizce insanlar su dakikadan sonra isimtescil.net ve turkticaret.net bu iki firma hakkinda ne düsünür acaba.. yazik

    gercekten yazik..edenede yazik önlem almiyanada yazik.