• 27-09-2010, 22:58:32
    #1
    Merhaba arkadaşlar, www.saadetpartisi.com ve www.saadetpartisi.org domainlerini bir arkadaştan aldım. Saadet partisine satmak istesem kaça vermeliyim?
  • 27-09-2010, 23:01:01
    #2
    Çok güzel domainler.Ortak yolu bulup verin.Fazla diretmeyin.
  • 27-09-2010, 23:01:32
    #3
    Üyeliği durduruldu
    UlkeKurucusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar, www.saadetpartisi.com ve www.saadetpartisi.org domainlerini bir arkadaştan aldım. Saadet partisine satmak istesem kaça vermeliyim?
    sence alırlar mı? Burayı incele bence. Parti karşıtı hiçbir içerik ekleyemez, hatta siteyi açamazsın bile. Neden alsınlar? Siyasi partilerin domainleri beş para etmez, herhangibir bişey de yapılamaz arkadaşlar.
  • 27-09-2010, 23:03:08
    #4
    bana göre boşuna almışsınız..
    hele ki şu karışık zamanlarında teklifinize cevap bile vereceklerini sanmıyorum..
  • 27-09-2010, 23:03:25
    #5
    WebMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sence alırlar mı? Burayı incele bence. Parti karşıtı hiçbir içerik ekleyemez, hatta siteyi açamazsın bile. Neden alsınlar? Siyasi partilerin domainleri beş para etmez, herhangibir bişey de yapılamaz arkadaşlar.
    org uzantısı dikkat edersen birinci sayfada, parkda durur, hit çeker, adsenseden kazanır o zaman.
  • 27-09-2010, 23:05:55
    #6
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.5⚡
    saadetpartisi.com televizyona çıkmıştı sahibi, eşimin adı saadet ondan kaydettim diyordu iyi hatırlıyorum.

    Aslında şu var, saadet partisi isminin yanına ilçe isimlerini koyarak .org domainleri kullanıyor, yani onların asıl hedefleri .org diye biliyorum. Burada anadolu gençlik derneği çalışanlarından bir tanıdığım var o söylemişti zamanında..
  • 27-09-2010, 23:07:27
    #7
    Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    saadetpartisi.com televizyona çıkmıştı sahibi, eşimin adı saadet ondan kaydettim diyordu iyi hatırlıyorum.

    Aslında şu var, saadet partisi isminin yanına ilçe isimlerini koyarak .org domainleri kullanıyor, yani onların asıl hedefleri .org diye biliyorum. Burada anadolu gençlik derneği çalışanlarından bir tanıdığım var o söylemişti zamanında..
    O arkadaşa ulaşırsak anadolugenclik.com u verelim
  • 27-09-2010, 23:07:50
    #8
    Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    saadetpartisi.com televizyona çıkmıştı sahibi, eşimin adı saadet ondan kaydettim diyordu iyi hatırlıyorum.

    Aslında şu var, saadet partisi isminin yanına ilçe isimlerini koyarak .org domainleri kullanıyor, yani onların asıl hedefleri .org diye biliyorum. Burada anadolu gençlik derneği çalışanlarından bir tanıdığım var o söylemişti zamanında..
    .Org uzantısıda mevcut.
  • 27-09-2010, 23:12:03
    #9
    gayriresmi olduğunu çok açık bir şekilde belirten titiz hazırlanmış bir saadet partisi haber ve bilgi sitesi açılabilir