• 28-06-2010, 00:06:36
    #10
    Projelendirilse GüzeL bir Domain ve iyi yerlere gelecektir.
  • 28-06-2010, 00:09:51
    #11
    DerbedeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel olur ama kadınlar kulubü gibi etkili olcağı düşünülemez bence. Çoğu erkek kişisel ilişkilerini anlatmaz, bakımdı makyajdı yapmaz, erkek hastalıkları diye birşey yoktur, estetikle gebelikle derdi olmaz, diyet yapar ama ne yiceğini düşünmez, çünkü hiç bir şey yemez. Dolayısıyla bu konular hakkında muhabbet olmaz. R10 un off topic bölümünün genişletilmişi olur kanımca.

    Yine de kaliteli ve seviyeli paylaşımlar olursa göze çarpar ve tutar bence.

    Hayırlı olsun..
    Erkek hastalıkları diye bir şey yokmu. İyice araştır bence, erkeklerin %80'i nerdeyse kendine bakıyor artık.

    Bence tutar.
  • 28-06-2010, 00:18:47
    #12
    WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Erkek hastalıkları diye bir şey yokmu. İyice araştır bence, erkeklerin %80'i nerdeyse kendine bakıyor artık.

    Bence tutar.
    Erkeklere has olan hastalıklardan ben sadece cinsellikle ilgili olanları biliyorum. Elbette ki bunun haricinde vardır ama kadın hastalıkları kadar aktif değildir.

    Saç sakal giyimi bakımdan saymıyorum çünkü çoğu erkeğin yaptığı bişey. Ama çevremde manikür, pedikür, ağda, boya vs. yapan hiç kimseyi tanımıyorum

    Tabi bunlarla sınırlamamak lazım erkeklerin ilgilendirdiği konular da var. Ben de tutar diyorum ama ek olarak kadınlar kulubü kadar aktif olmayacağını düşünüyorum.
  • 28-06-2010, 00:21:47
    #13
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.5⚡
    UlkeKurucusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Erkeklerin birçok ilgilendiği alan var.
    Araba
    Motorsiklet
    Modifiye
    Meslek
    Spor
    Dizi
    Film
    Tatil
    Kadın
    İçki
    S*X
    Teknoloji
    //den den