Söyleyeyim tabi;
1- genel blog dikiş tutması çok zor. Yani bir kategori değil başta. Spor, TV, Yazılım vs. Gibi bu sebeple içeriklerin yükselmesi başı çekmesi çok zor çok hemde.
2- velevki tuttu tr de ads geliri çok az.
Yani buna emek harcadığının %10 u kadarını niche yabancı site kur oradan gelecek gelir bunun 10 katı olur.
Hocam nasıl Türkçe sitelerde rekabet çok zorsa Yabancı içeriklerde de öyle zor hatta 10 katı daha zor cünkü rekabet yabancı içeriklerde daha çok.
Kazanç olarak yabancı içerikler daha çok evet ama zorluk konusuna gelecek olursak yabancı içerikler daha zor sektöre girin dediğimi anlarsınız. Bence Türkçe içeriğine 1-2 yıl sağlam emek verilirse ve bu domainle verilirse bir şeyler olur. Ama önemli olan o emeği vermekte. Disiplin, istikrar