Jenerik olmayan domain için istenen fiyatana bak cidden komik. Bundan 6 ay önce falan HABER.NET bile 7bin dolara satılmıştı ve o zamanın dolar kuruna göre 150 bin falan ediyordu. Hatta aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
https://namebio.com/haber.net
haberim.net Yeni Domain
19
●672
- 31-10-2024, 14:31:58Hocam jenerik gibi domainler "im" takısı var sadece haberim yine jenerik domaindir. Ama dediğiniz gibi o kadar asla etmez. 50.000 USD nedir çok saçma bir rakam...
koyut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 31-10-2024, 14:35:55Teşekkürler hocam gayet güzel projelendirin derim.
alicemiloglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 31-10-2024, 14:37:25evet alan adının jenerik olması önemli. 8 yıldır piyasa iken biriktire biriktire aldık içerik girdik son 1 yıl farklı kripto projesinden dolayı haber sitelerine içerik giremiyoruz artık. Şöyle düzenli içerik girdiğinde jenerik isimlere organik aramaları güzel sonuçlar getiriyor.candemiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kriptohaberim, ilkbitcoin, altcoinhaberleri, crypto-turkey var baya alan adı var
Birde kriptoparahaber.com vardı hatrı sayılır yarım milyon dolara geçen yıl yabancı yatırım şirketine sattıydık. Şimdi mevcut olanlarıda daha 2,3 gün önce komple hepsine çok komik rakama koyduydum sonra vazgeçtim bir olaydan dolayı. Vakit bulup düzgün editör bulursam sektör içi tekrar aktif etmeyi düşünüyorum.
- 31-10-2024, 14:40:35Hocam bot kurun yapay zeka ile yürütün projeyi. Özgünleştirebiliyorsunuz içeriği. Bu arada canliborsahaberi.com 'da bende projelendirdim.
satabiliriz.
- 31-10-2024, 14:45:40Etmez hocam o parayı reklama ayırsan site 1.çıkar zaten. Anca haber.com olsa ederdi.candemiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-10-2024, 14:46:581,2 tanesinde bot var zaten liderbitcoin.com gibi. Lakin artık haber sektörü ile ilgilenmiyorum. Önceden olsaydı alırdım direk, tam 7 yıldır kripto haber sektöründe iyi ekmek yedim, pasif olsakta yine tüm borsalar şirketler müşterimiz olduğu için bir pasif gelir söz konusu ama yeniden bir site için uğraşmak lazım ama sen yine bir fiyat söyle bana özeldencandemiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aklımda olsun.
Birde kriptoparahaber.com vardı hatrı sayılır yarım milyon dolara geçen yıl yabancı yatırım şirketine sattıydık. Şimdi mevcut olanlarıda daha 2,3 gün önce komple hepsine çok komik rakama koyduydum sonra vazgeçtim bir olaydan dolayı. Vakit bulup düzgün editör bulursam sektör içi tekrar aktif etmeyi düşünüyorum.