• 13-04-2023, 20:16:30
    #1
    Sözkonusu domaini geçen sene almıştım. 2024 mayıs ayına kadarda süresi var. Parti hakkında yorum yapmak istemiyorum. Sizden ricam sizde yapmayın.
    Fikir alışverişi için açtım konuyu. Projelendirmek istemiyorum. Domaini aldığımda da konusunu açmıştım. Hatta parti kurucusu Ümit beyle tanışma şartıyla ücretsiz olarak ilgili parti yetkililerine verebileceğimi de söylemiştim. Ancak o günden bugüne, temasa geçen olmadı. Satmak istesem 3 fikir ortaya çıkıyor. Şöyle;
    1- Hazır seçim varken sat.
    2- Seçimden sonra sat.
    3- Parti oyu en yüksek seviyesine ulaştığında sat.

    Sizce bu 3 fikirden hangisi olmalı? Gerçi Türkiye içi ve siyasi oluşum olduğu için domaini bir ihtimal burada veya kısıtlı pazarda satışa çıkarabilirim. Yani o da açık arttırma yada teklif usulü olur.

    Domain: zaferparti.com

    Evet yorumları alayım
  • 13-04-2023, 20:20:33
    #2
    Bu domainin bir değerinin olacağını düşünmüyorum. Belki mizah amaçlı kullanılabilir, o şekilde değerlendirilebilir. (300+ domaine sahip biri olarak.)
  • 13-04-2023, 20:22:35
    #3
    Hocam partiler genelde "*** parti" olarak değil "*** partisi" olarak domain alıyor. Zaten söylerken de *** parti olarak söylemiyoruz. O yüzden elinizdeki domainin iş yapacağını düşünmüyorum.
  • 13-04-2023, 20:25:00
    #4
    yukarıdaki 2 üyeye katılıyorum. işbu domainin herhangi bir değeri yoktur.
  • 13-04-2023, 20:26:32
    #5
    Domaini aldıktan sonra gelen pişmanlık hissi
  • 13-04-2023, 20:27:52
    #6
    Hocam 16 nisanda Küçükçekmece'de milletvekili aday tanıtımı var partinin, orada hem Ümit Beyle hem de bir yöneticiyle görüşüp domaini verebilirsiniz isterlerse.
  • 13-04-2023, 20:28:41
    #7
    wojak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam partiler genelde "*** parti" olarak değil "*** partisi" olarak domain alıyor. Zaten söylerken de *** parti olarak söylemiyoruz. O yüzden elinizdeki domainin iş yapacağını düşünmüyorum.
    "si" eki olmadığını biliyorum ve bilerek aldım. Domaini aldığımda şu konuda belirtmiştim.