• 03-04-2023, 11:46:13
    #1
    Hocam selamlar, öyle boşta gördükçe gözüme güzel gelen domainleri toplamaya çalışıyorum. Semrushtan kelime hacimlerini kontrol ederek almaya çalıştım. Değerlendirme şansınız var mı ?
    utopik.net
    hisseforum.com ( Hisse al-sat değerleri üzerinde konuşulabilecek ve anlık olarak hisse değerlerinin gösterildiği bi forum düşünüyorum aslında. investing tarzı.)
    balikesirotel.com ( Otellerden izin alarak fotoğraflarını kullanmayı düşünüyorum. Telefon numarası vb ile iletişim kurulur. Baktım tutuldu websitesi oteller randevu için aranıyor, üyelik tarzı yapılabilir)
    mutlubilisim.com ( çok fazla firma var mutlubilisim adına belki istenir diye düşünüyorum.)

    Dostlar fikirleriniz benim için önemli hepsine çok saçma diyebilirsiniz saygı duyarım.
  • 03-04-2023, 11:48:39
    #2
    🔎 WhoisTR.net
    BalikesirOtel güzel, bahsettiğiniz proje de iyi gibi duruyor. Diğerleri hakkında sektörel bazde pek bilgim olmadığından bir yorumum yok.
    İyi şanslar bol kazançlar.
  • 03-04-2023, 11:51:56
    #3
    Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    BalikesirOtel güzel, bahsettiğiniz proje de iyi gibi duruyor. Diğerleri hakkında sektörel bazde pek bilgim olmadığından bir yorumum yok.
    İyi şanslar bol kazançlar.
    Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam.
  • 03-04-2023, 12:01:35
    #4
    balikesirotel.com

    gerisi cacık bana göre
  • 04-04-2023, 04:41:53
    #5
    balikesirotel projelendirilebilir hayırlı olsun.
  • 09-04-2023, 16:37:30
    #6
    Hepsini beğendim hocam.