Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır takip ettiğim arkadaşlık siteleri domain nihayet boşa düştü ve hemen aldım. Elimde arkadaşlık sektörü ilgili domainler var yalnız bu yeni aldığım domainın marka yapmak istiyorum. Ve sizin değerli yorumlarınız değerlendirmek istiyorum. Sizce arkadaşlık siteleri yeni domainim marka olur mu?
Arkadaşlık Sektöründe Marka Olabilir Mi ?
12
●256
- 13-02-2020, 00:42:15Hocam marka olmak domaine bağlı değildir. ZIRIVI.COM bile marka olabilir. Önemli olan sunacağınız içerik ve reklamdır. Tabi bunların yanında bir çok kriter daha mevcut. Projelerinizin büyük kısmı gözüme çarpıyor ister istemez arkadaşlık siteleri üzerine. Siteleriniz hazır temalardan oluşuyor veya amatör olarak yapılmış olduğu belli oluyor. Örneğin bir sağlam bir script ve sağlam bir mobil uygulama ile iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir kaç tane paralı üye bulabilirsiniz. Sitede aktiflik yapacak daha sonra da reklam.
**** Siteleri bile marka oluyor hocam. Fakat anahtar kelime şeklinde marka olan fazla site hatırlamıyorum. Anahtar kelime ile marka olmak yerine zibizu, kovizo, truzo vb. gibi akılda kalıcı harf uyumu olan ve birşeyler çağrıştıran isimler kullanmanızı öneririm. - 13-02-2020, 00:43:47Ben yaklaşık 15 yıldır sesli sohbet siteleri de arkadaşlık sitelerine kadar elimde sayısı site geçti ama ilk defa bu kadar yakın olmadım elimdeki siteler ile peki başarılı oldum sayılmaz ama şunun da anladım domain etkisi gerekten de yüksek eğer ki arkadaşlık siteleri üzerinde yayın yapacaksan o zaman o sektöre göre domain de yola devam edeceksin.Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki neden hocam dediniz.
Hayatımda hep istediğim ve bir türlü başaramadığım bir mücadele var belki doğru domainle bu hayalimi gerçekleştirebilirim diye umut ediyorum. Hayırlısın olsun - 13-02-2020, 00:47:04Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında bırakmıştım ama kan mı çekiyor nedir bilmiyorum terkar dönüş yaptım gibi sanırım ben başka sektör de yapamam gibi geldi bana ve anladım ki bu işin benim kendi işim ve çok ekmeğin yediğim ve emek verdiğim bir iş oldu.
Aslında başka domainler aldım ama tek yazı bile yazamadım neden bilme ama içimden gelmedi - 13-02-2020, 00:51:50Başarılar diliyorum hocam.TeK_Cizgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle