satma diyecektim. ama sedo'da açıkarttırmaya çıkardığın ve alt limit verildiği için artık sağlam bir nedenin olmadıkça geri dönemezsin. bu tarz jenerik isimlerin değeri devamlı artar. ülkemizde küçük ve orta ölçekli işletmeler interneti tam anlamıyla kullanmaya başlamadılar henüz. tahminimce 3-4 yıl sonra bu alan adının değeri yüksek x.xxx,- usd ile düşük xx.xxx,- usd arasında olacaktır. .com olsaydı çok daha fazlası tabiki.
not: yukarıdaki ifadeler kişisel kanaatimdir.
Veteriner.net $1000 teklif geldi.. sizce ?
28
●1.886
- 28-06-2008, 15:23:35Üyeliği durduruldusat - satma , ama elindekini en iyi şekilde kullanmaya çalış
- 28-06-2008, 20:25:31Üyeliği durduruldusedo daki teklif bence burayı pek alakadar etmez.
senin ya da başka birinin feyk teklif atma olasılığı var.
Bu takdirde herkes kendi fiyatını biçiyor.
Sedo da birinin o kadar teklif edip birinin burada 1100 $ teklif edeceğini tasavvur etmeniz biraz garip kaçıyor.
Yoksa moderatörler domain satış bölümüne bir kıstas olarak "Sedodan Gelen Teklif :" diye bir kısım eklerlerdi.
Sözümü yanlış anlamayın. Sedo da 1$ bile etmeyen bir domain de sırası geldiğinde burada 1000 $ edebilir. - 28-06-2008, 22:16:04Üyeliği durdurulduteşşekürler yorumlara.
3-4 sene sonrası olayına gelince eğer o mantıkla gidersem 3-4 sene sonra da 3-4 sene sonra ne para verirler derim.
şu an 1000$ kabul edilmiş ve 6 günlük açık artırmada. teklif veren teklifinin arkasındaysa domain satılmış demektir.
Anlaşılır bır cumle ıle 1000$ bu alan adı için komik bir rakam oldugunu soyle. Fiyat Yukselt 2 3 katına çıkarsa verirsen bişey kaybetmezsin. Vermezsende kaybetmezsin.