• 10-12-2012, 14:46:10
    #10
    jenerik olmasa da otomotivsporlari.com ve otosporlari.com domainleri ilginizi çekerse görüşelim.
  • 10-12-2012, 15:05:02
    #11
    Bir konuda bilgilendirmek isterim. Jenerikten kastınız araba*com ise o tarz bir jenerik domain bulamazsınız. Bulsanız bile 7 bin TL ya da 15 bin TL gibi rakamlar komik kalır. O yüzden arayışınızı daha nitelikli sürdürmenizi tavsiye ederim. Sonuç olarak aradığınız alana dair jenerik domain dediğiniz domain'lerin sayısı kısıtlıdır. 5'tir bilemediniz 10'dur.

    Madem aradığınızı burada bulamadınız o kısıtlı domain'leri sorgulatıp direkt sahipleri ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece ne kendi vaktinizi boşa harcarsınız, ne de satıcılarınkini.
  • 11-12-2012, 12:10:55
    #12
    "ARAC" .CO

    .com uzantılı değildir fakat üst derece jeneriktir, portföyümüzde yer alan bu alan adını önerebiliriz.
    Eğer ilgilenirseniz, "Teklifiniz ile Birlikte" bizimle irtibata geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla...
  • 11-12-2012, 16:46:51
    #13
    PrefetcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güncel araba platformu için jenerik domain arıyoruz.
    Bütçemiz +7.000 TL Ve üzeridir.
    Örn: araba(com) gibi.
    Lütfen ciddi düşünürler ilgilensin.


    Dip Not: Domain sahibleriyle birebir görüşülecektir.O yüzden 2. - 3. şahışları ilgilendirmesin.
    projeniz için değil ama paravanı için arabablog.net i kullanabilirsiniz, ilginizi çekerse pm lütfen (uygun fiyat)
  • 11-12-2012, 18:54:20
    #14
    jenerik demişsiniz ama yaramazkedicik'inde dediği gibi jenerik olarak bulabileceğiniz com uzantılı domain sayısı max 10-15 tir.

    ya com uzantıdan vazgeçeceksiniz ya da biraz daha projelik isimlere yöneleceksiniz.

    elimde yeni kayıt bir domain var belki ilgilenirsiniz diye yazıyorum.


    sadecearaba.com