• 30-12-2013, 22:09:00
    #1
    Bu domainin sahibi burada mı ? Ya da kimdir bilen var mı
  • 30-12-2013, 22:11:23
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hanibana.com u verelim size
  • 30-12-2013, 23:44:19
    #3
    medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu domainin sahibi burada mı ? Ya da kimdir bilen var mı
    süper domain ) güzel proje olur
  • 31-12-2013, 06:15:05
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    "hmm, ne alsam, ne alsam?" diye düşünürken aklınıza domain almak mı geldi

    Whois bilgilerinde adsoyad, telefon ve e-posta adresine kadar gözüküyor:
    http://who.is/whois/nealsam.com
  • 01-01-2014, 12:44:33
    #5
    2000 den beri kayıtlı bir domain çok fahiş bir fiyatla karşılaşacaksınızdır
  • 01-01-2014, 13:12:19
    #6
    Kaydedici Email: carslan@gmail.com
  • 03-09-2015, 14:46:09
    #7
    Üyeliği durduruldu
    adam 7.000TL istiyor kardeşim. değermi dersen değmez derim. albitane.com nasıl sizce
  • 03-09-2015, 15:22:31
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Bu nasil bir horttur hocam.
  • 03-09-2015, 16:10:31
    #9
    zaman yolcuğu yaparak hortlattı.