• 25-10-2015, 01:16:49
    #1
    Arkadaşlar izleyecek dizi bulamadım,Çok fazla önerilen breaking bad'e bakayım dedim. Bu diziyi öve öve bitiremiyorlar ama dizi öyle sıradan ki ne özelliği var benim göremediğim ?
    Dizinin belli bir türü dahi yok.Aksiyon,Dram,Macera ne bileyim dizide hiçbirşey yok
    Hatta bazı bölümlerde sadece konuşmalar ile dizi bitiyor
    2.Sezonun ortasına geldim idare eder denilecek 2-3 bölüm anca vardır.
    Tamam dizi izletiyor,Oyunculuk iyi ama bunlar bir diziyi efsane yapmaya yeter mi
    Tam olarak bu dizinin neresini kaçırdımda, beni sarmadı
  • 25-10-2015, 02:23:45
    #2
    Oyunculuk, konu, kullanılan malzemeler, dizinin çekildiği bölge ... daha fazla sayabilirim
  • 25-10-2015, 02:30:42
    #3
    Zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim için efsanedir.
  • 25-10-2015, 02:33:19
    #4
    Hala bir kaç kimyacı arkadaş bulup meth piyasasına giresim yok değil
  • 25-10-2015, 02:34:50
    #5
    Dizinin başarısından sonra gerçek meth satıcıları, ürünlerinie mavi renk vermeye başlamışlar.

    Başlarda bende sıkıcı buluyordum ama dizi kendisine bağlamayı başardı. Çok daha iyi diziler izledim, izlemeye de devam ediyorum. Herkes beğenecek diye bir olay yok.
  • 25-10-2015, 02:45:03
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    peki senin efsane diyebileceğin diziler nedir hocam ?
  • 25-10-2015, 02:46:21
    #7
    Üyeliği durduruldu
    öncelikle yaş kaç?

    hayatta gördüğün tüm iyi kötü detayların hepsini ve (aslında anlayamadığın) daha fazlasını görebileceğin bir dizidir bb. 2 ve 3. sezon biraz ağır ilerler ancak bu dizide anlatılanlar ve anlatılmak istenen her şey başlı başına efsanedir. nasıl bir beklentiyle izlendiği de önemli tabii.
  • 25-10-2015, 02:51:28
    #8
    Evvela yabancı dizi kültürünün yüksek olması lazım, bu da elbette takip ettiği, izlediği, bitirdiği dizi sayısına oranla gelişme gösteriyor.

    Aynı soruyu bende çok sordum, çok kişiye sordum.

    35'den fazla diziyi izledim/izliyorum 2000 bölümden fazla toplamda bölüm izlemişimdir.

    Ama breaking bad'i asla ilk 3'e sokmam bile. Breaking Bad kesinlikle kötü bir dizi değil bunu iyi anlamak lazım ki bunu demiyorum, ama hep diyorum ki: onu bu kadar ölümsüz bir dizi görenler fazla dizi izlememiştir.

    Oyunculuk ve zekanın ön plana çıktığı bir dizi olarak görülüyor doğrudur. Ama bu iki noktaya önem veren arkadaşlar Sons Of Anachy'e bir göz atsın derim. İkisini breaking bad'den daha fazla bulacağınıza eminim.

    Ama genel tabirle zevkler ve renkler tartışılmıyor elbette. Lakin gerçekten dizi kültürü yüksek olan arkadaşlarımdan dinlediğimde onlar içinde bu dizinin ilk sıralara gelmediğini biliyorum.
  • 25-10-2015, 11:22:11
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Daha önce Spartacus'ü izlediysen ondan olabilir. Ben izledikten sonra hiç birşeyi beğenmez oldum. Zirvede bıraktım gibi birşey