• 26-02-2014, 13:35:42
    #19
    Piramitlerin İfşası.

    İzlerken şok olacaksınız, nasıl mümkün böyle bir şey diyeceksiniz bunları kim yaptı nasıl yaptı vs kafayı yiyeceksiniz. Sadece bunu söylüyorum kafayı yiyeceksiniz

    http://zamunda.net/details.php?id=291518&hit=1
  • 04-03-2014, 04:36:08
    #20
    Üyeliği durduruldu
    must adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    savaş belgeseli tavsiye edebilecek var mı
    kesinlikle öneririm , hepsini tek tek izleyin.yalnız görüntüler rahatsız edebilir.

    http://www.belgesell.com/kiyamet-2-dunya-savasi-1.html
    Betrayal_13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Büyük Dünya Tarihi ;

    Andrew Marr’ın 8 bölümden oluşan ve insanlık tarihindeki gelişmeleri anlatan eşsiz belgeselinde, 70 bin yıllık insan türünün gelişim aşamaları ve yerleşik hayata geçişten, savaşlara kadar bir çok konu ele alınıyor.

    Şuana Kadar Yapılmış İnsanlık Tarihi İçin En İyi Belgesel Bence.

    yazdım bir kenara , sagolun hocam
  • 04-03-2014, 05:24:22
    #21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bende hemen hemen haftada 2 3 tane belgesel izlerim. Tavsiye olarak insandan sonra yaşam serilerini mutlaka izleyiniz derim.
  • 04-03-2014, 05:57:56
    #22
    İştah sıkıntısı olanlara Anadoluyu gezen gurmeleri seyretmelerini tavsiye ederim.

    Tavsiye olarakta, google belgesini paylaşıyorum.

    http://www.dailymotion.com/video/xof...belgeseli_tech
  • 04-03-2014, 07:14:10
    #23
    Üyeliği durduruldu
    RadyoHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz ,

    http://www.hostingradyo.com/tv-hosting-fms.php

    Ayrıca yayını test etmiş olursunuz.

    Teşekkürler
    Tamamda ne alaka yani.....
  • 13-03-2014, 00:04:39
    #24
    Gezegen Rehberi belgeseli iyi. Şimdi seyrediyorum da. Hoşuma gidiyor. İlgisi olan seyredebilir. Güzel şeylere değiniyor bilim insanları.
  • 13-03-2014, 20:12:42
    #25
    NASIL DAHA ÇEKİCİ OLURSUNUZ?
    Zihin Oyunları’nın çekicilikle ilgili bölümünde insanların belli fiziksel özellikleri güzel bulacak şekilde programlanmış olduğunu göstereceğiz. Hayatta kalmak için ideal orantılara ya da ideal bir yüze sahip olmak gerekli olmasa da bu özellikler bizlere çekici geliyor. Yine de uzmanlara göre çok ideal özelliklere sahip olmasanız bile daha çekici görünmek için yapabileceğiniz birçok şey var.

    • Bir gruba dahil olun. 2013 yılında Psikolojik Bilim dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre insanlar, yalnız olanlara göre bir gruba dahil olanları daha çekici buluyor. Ayrıca farklı görünümleri olan arkadaşlar seçmeye çalışın. Araştırmacılar farklı görünen kişiler olduğunda, örneğin biri iri gözlü, diğeri çekik gözlü iki kişi birlikte gezdiklerinde ikisi de daha çekici görünecek çünkü birbirilerini ortalama hale getirmiş olacaklar.

    • Bol uyuyun. İsveçli ve Hollandalı araştırmacıların 2010 yılında yaptığı bir araştırmaya göre iyi bir uykudan sonra görüntülenen kişiler gözlemciler tarafından uykusuz görünen kişilere göre daha çekici bulunmuş.

    • Kadınsanız, makyaj yapın. Harvard Üniversitesi araştırmacısı Nancy Etcoff’un PLOS ONE’da 2011 yılında yayınlanan araştırmasına göre renkli kozmetik ürünler kullanan bayanlar çekicilik, yeterlilik, beğenilirlik, güvenilirlik konularında yüksek puan almışlar. Ancak minimum makyaj da canlı görünümler kadar pozitif bir etki yaratabiliyor.

    • Gülümseyin. Sizce neden güzellik yarışmalarında katılımcılar sürekli gülümsüyorlar. Çünkü gülümsediğimizde daha çekici görünürüz. 2010 yılında yapılan bir çalışma bir bara girerken gülümseyen kadınlara, yüzünde nötr bir ifade olan kadınlardan daha fazla yaklaşıldığını göstermiş.
  • 23-08-2017, 00:20:06
    #26
    Konuyu hortlatayım Birkaç belgesel önerisinde bulunacağım.

    Cosmos Bir Uzay Serüveni 13 bölümden oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam. İzlemezseniz çok şey kaçırırsınız.

    BBC - The First World War 10 bölümlük 1. Dünya savaşını anlatan bir belgesel. Tarih seviyorsanız kesinlikle öneririm. Dünyanın ilk savaşı hakkında bilmediğimiz ne de çok şey varmış diyeceksiniz. Bu belgesel bittikten sonra hemen 2. Dünya savaşını anlatan The Second World War belgeselini öneririm. Toplam ikisi 16 bölüm olması lazım. Eğer ilgi alanınıza giriyorsa hiç sıkılmayacaksınız

    Bir zamanlar çok duyduğum bir belgeseldi. Adı Zeitgeist - The Movie. İzledikten sonra bu zamana kadar neden izlemedim diye sorular yönelttim kendime. İlk bölümü Türkçe dublaj vardı sanırım. Fakat diğer bölümlerini altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Günümüz dünyasında dönen oyunları (din,siyaset, ekonomi vs.) görmek için zaman kaybetmeden izleyin!