• 10-01-2025, 12:19:09
    #28
    🥇Innovative SEO Manager
    Bende merakımdan izledim, beğenmedim
  • 10-01-2025, 12:35:12
    #29
    Edit: Beğenmeyenlere kesinlikle lafım yok ama arap, islam, töre vs. diyerek saçmalayamazsınız.

    İnsanlar çarpık ilişkiler haricinde bir sanat dizisi yapıyor. Bunun desteklenmesi gerekiyor. Ayrıca burası da havadan sudan bir forum değil en azından pazarlama açısından bakın. Daha önce kurt seyit haricinde böyle bir pazarlama gördünüz mü? Desteklemek yerine yazdığınız şeylere bak. Beğenmiyor olabilirsin ama arap, islam, töre vs. diyerek saçmalayamazsınız.

    (Bende Morgan Freeman var diye Esaretin Bedeli izledim. 5. dk da kapattım) bu mesaj ne kadar saçma ise sizin mesajınız da bir o kadar saçma görünüyor.

    Hollywood'da çekilse şu dizi, bizde niye ölüleri yıkamıyorlar diyecek tip gelmiş burada töre cart. curt. konuşuyor #

    #: olan yerler filtrelendi
  • 10-01-2025, 14:39:28
    #30
    Sosyal Medya Danışmanı
    diziyi bitirdim, kesinlikle bu pr abartı. güzel mi? evet izlenebilir fakat bu kadar büyütülecek dizi değil, duygusal bir dizi fakat TV kanallarında her hangi bir duygusal dizinin içerisindeki dram kadar dram içeren bir dizi, fazlası yok. Ahmet kural iyi oyuncu, dizi güzel dizi, ama bu kadar trendlere sokulacak bir olayı yok dizinin. Gassallık başvuruları falan taşmış şaka mısınız yahu günde 27 tane ölü yıkayınca görürsün gerçek gassalı
  • 10-01-2025, 16:11:52
    #31
    Diziyi beğenmemiş olabilirsin, beğenmek zorunda değilsin tartışma yaratmak için konu açmışsın. İslamı, dini karıştırmışsın. Bu konudan tek anlaşılan senin İslam, Din üzerinden kışkırtma yapman. Boş konu, boş insan.
  • 11-01-2025, 13:30:32
    #32
    Bu diziyle çoğu yobazın en büyük argümanı çökmüştür.
    Ölünce seni kim yıkayacak, yıkamasınlar bir çukura atsınlar diyorlardı. Görüldüğü üzere maaş verdiğinde gassallar yıkıyor, maaşlı çalışanlar gömüyor filan.
    Yıkamadan arapça metinler okumadan da gömebilirler hiç sorun yok. Öldükten sonra bütün insanlar biyolojik bir parçadır.
    Türk atalarımızın ölüsü yıkanmadı, şehitlerimiz yıkanmadı ama gömüldü.
    Bir ölünün gömülmesi de en doğal en bilimsel olaydır.
  • 12-01-2025, 09:08:23
    #33
    Bence ilk izleyenler şanslıydı sonradan izleyenler zaten yüksek beklenti yada spoiler yiyerek başladılar ve aynı zevki alamadılar. Birde film yada dizi fark etmez 2. Bölümden yorum yapmak doğru değil bitirip eleştirmek lazım şahsi fikrim.