Müşterileri arayacak operatör firması
4
●202
- 26-04-2025, 10:39:42Merhaba, aramalar voip üzerinden mi yapılacak? Haftanın hangi günleri arama yapılmasını istiyorsunuz? Günlük ortalama kaç kargo iade ya da şubede bekleyen kargonuz oluyor? 0548351912 Wp üzerinden iletişime geçebilirseniz projenizi kurgulayıp örnek çalışma şeması tasarlayabilirim sizin için.
- 26-04-2025, 10:47:11Butiksistem.com kullanıyorum orda bot arama pzelligi var robot kadin konusuyor pazar haric hergun yani kargolarin acik oldugu saatler arasin yeterli ama dedigim gibi butiksistem zaten bu hizmeti sunuyor bize daha farkli normal gercek kişilerin arama yapabilecek bisey lazim
pacmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 26-04-2025, 11:03:34Eğer kargo hacminiz çok yüksek değilse. Aynı zamanda müşteri destek hattı olarak kurgulayabiliriz. Bir personel hem kargo için dış arama yapar hem gelen aramayı karşılayıp müşterilerinize destek olabilir. 8 senelik çağrı merkezi tecrübemle destek verebilirim Wp iletişime geçmeniz durumunda.