[FONT="Fixedsys"]
Biraz tanıtımdan sonra sizlerden istediğim şu ; Bildiğiniz üzere büyük projelerde gitti gidiyor , vb platformlarda 2 ve üzeri decicated sunucu kullanıldığını biliyoruz. En büyük nedenlerinden biri , herhangi bir ddos bot net vb saldırılarda etkilenen makina"ya paralel bir makina bağlanıp o anlık veri kaybı ve ziyaretçi kitlesi üzerinden prestij kaybı yaşamamak adına sunucu diğer sunucuya otomatik geçiyor.
ÖRNEK; A1 SUNUCUSUNA SALDIRI GELDİĞİNDE A2 SUNUCUSUNDA BULUNAN OTOMATİK GÜNLÜK YEDEKLEME VERİ LİSTESİ DEVREYE GİRİYOR A1 SALDIRI KESİLDİĞİNDE A2 SUNUCUSU SALDIRI ALDIĞINDA TEKRAR YENİ VERİLERİN YEDEKLERİ OTOMATİKMEN A1DEN DEVAM EDİYOR.
yaklaşık online "ziyaretçi sayımız" 20.000 üzerinde bir beklentimiz var. Bana öyle bir bilgi ve teklif verin ki hem saldırılarda veri kaybımız olmadan 2 sunucumuz olsun b sunucusuna otomatik geçsin site negatif duruma düşmesin , hemde verdiğiniz teklifden aylık ne kadar bir harcama bırakacağız bu sunucu işine onu bılmek istiyorum.
Eğer sisteme ddos beya botnet saldırısı ihtimali var ise projeyi ne bulut, nede yüksek özellikli sunucu korur, sizi firewall korur.
Gelecek yükün büyük olması ön görülüyor ise de buna uygun dengeli yük dağıtımı ile problem çözülebilir. 20.000 online şuanki donanımlar ile çok abartılacak rakamlar değil. Önemli olan site yazılımının güzel hazırlanmış olması.