1 mbit co-location elektrik + hat parası + plesk unlimited key hediye. + kdv sadece 130TL
28
●1.745
- 13-03-2009, 18:36:54Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.buyur gel sunucunu koy ben sana bu işi yaptıkça sorunsuz hizmet vermezsem dünya'nın en adi insanıyım. ayrıca terbiyesiz birşey söylemedim bu kadar iddalı konuştum
- 13-03-2009, 20:13:29Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.bellioguzelginoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-03-2009, 22:53:02alacağınız hizmete gel dosttum sen bu kada iddalı konuştum ayrıca verdiğiniz adrese baktım destek hizmeti için 4 kademe var. ne kadar çok para verirsen o kadar hizmet ve destek alırsın mantığı var bizde 1 tl veren müşteri aynı hizmeti alır 1000 tl veren aynı hizmeti müşterilerimizin memnuniyeti ödediği para gibi değerlendirme yapmıyoruz.ay sunucunu gel bu işi yaptığım sürece sana plesk keyi de sağlayacağım 7/24 hizmette sağlayacağım.
- 13-03-2009, 23:21:32yo germiyorum sadece bilip bilmeden iftira atılıyor onu anlayamadım
- 13-03-2009, 23:54:02Sokakta işporta mal satan satıcılar gibi yazıyorsunuz. "Gel abi malın garantisi benim" der gibi. "Alışın kuvvetli" sözcüğünü, sizinle hiçbir samimiyeti olmayan birine, üstelik herkesin görebileceği bir platformda nasıl söyleyebiliyorsunuz? Önce konuşmayı öğrenin, sonra ticaret yapın. Hatta hiç ticaret yapmayın, gidip işportada mal satıp, zabıtalara sattınız malın garantisini anlatın.
- 14-03-2009, 00:07:18illegal keymiş black liste alınacakmış nerden biliyorsunuz anlamadım belki param var 1400 key başına bayıldım 10 tane ömürlük aldım insanları zan altında bırakacak kelimeler kullanmayın.*********** değiliz sonuçta şirketiz. alışın kuvvetli derken argo çekiyorsanız argo algılarsınız. almak istiyorsa alsın almında yazdım sizin içiniz öyle algılıyorsa öyle algılayın
- 14-03-2009, 00:16:05böyle bir kanpany yapmamamız amacı hosting müşterilerine ve hosting satan kişilere ve şirketlere çok ufak karlar ile bu işin düzgün bir şekilde yapılabileceğini göstermekti.bir yandan hosting müşterilerinin gözü açmaktı. ne yazık ki işine gelmeyen belirli bir kesmin ve vur ölsün kampanyasına döndü.meyve verilen ağaç taşlanırmış.