• 24-12-2017, 01:08:08
    #19
    gf8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kimse
    sizin yönetiminizde olan sunucu için veri ve güvenlik ilkeleri olan sözleşme yapmaz.
    bu sözleşmeyi ancak kendi yönetiminde olan ( sunucu yönetimi sizde deil size sağlayanda ) olan kişi bu sözleşmeyi yapar

    kişilerde şöyle bir fikir oluşuyor
    sunucunun güvenliği verisi vs sözleşme istiyorsunuz ama size bu hizmeti sunan kişi nereden bilsin sizin bir hatanızdan dolayı zarar gelmeyeceğini ? sonra bu olayı satıcıya fatura edeceksiniz

    size önerim bu konuyu direk sildirin
    güzel yurdumun güzel hostingçilerede güvenmeniz gerekir
    adı sanı güzel bir tr firmasıylada anlaşabilirsiniz
    yinede kafanız yatmazsa yurt dışı alırsınız
    ben fiziksel müdahaleden bahsediyorum. kötü niyetli bi personel sunucunun kapağını açar, sunucuyu flaş bellekle boot eder, birkaç dakikada herşeyi kendi hesabına aktarır toz olur gider. bu durumda ben napacam? o şirketin yakasına yapışacam. böyle bir olayla karşılaşmamak için sözleşme istemek en doğal hakkım. hem birsürü kişi teklif verdi. onların aklı sizinki kadar çalışmıyo mu? herkes benim ne istediğimi gayet iyi anladı siz anlamadınız.
  • 24-12-2017, 01:35:45
    #20
    Fiziksel Müdehaleden Çekinilecek Bir Durum Olduğunu Sanmıyorum Firmalar Bu Konuda Kendine Güveniyordur Müşteriyle Beraber Sunucunun Bezeli Ve Tüm USB Portları Mühürlenir Fotograflanır Sözleşmeye Eklenir Sunucu Firewall Arkasında Bırakılır Sadece Gerekli Servis Portu veya Portları Açık Bırakılır Bunlar Yüzünden Oluşacak Zafiyet Zaten Müşteri Sorumluluğundadır.Sözleşme Yapılır Herkesin İçi Rahat Çalışılır.
    Herkese İyi Çalışmalar.