Merhaba,
Bu gün yurt içinde 100 mbit, 3 tb trafikli colocation yani sunucu barındırma hizmetinin ücreti 150 TL + kdv = 177 TL 'dir.
Diğer dc 'lerde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama şahsi görüşüm son derece cazip bir seçenek. Özellikle de mars dc bu hızı garanti ediyor. Ben bu hızı sağlayamadı gibi tek bir yazı görmedim.
Şimdi bu koşullar altında Core i7 sunucu dahil, 100 mbit ve 3 tb kotalı sunucu hazırlama son derece caziptir.
Bu kampanya ile 6xxx, 7xxx, 8xxx, 9xxx server kiralama dönemi bitmiş olur.
Burada asıl amaç türk kullanıcısına yurt dışı kalitesinde ve fiyatlarında hizmet sağlamak. Bizler ( bayiler ) de bu amaca yönelik her tür gayreti gösteriyoruz.
Bu sunucunun nesinden memnun kalmadınız anlamadım. xx sunucu sattık. Şikayet yok. Teknik destek talebi de yok.
Bence ön yargılı yaklaşıyorsunuz.
Tercihlerinize de saygı duyuyorum.
Saygılarımla,
Ikiz Telekom
www.ikiztelekom.com destek@ikiztelekom.com
Selçuk bey önce kasaları alıp bir kabinlere yerleştirip test etikten sonra duyur yapsanız daha iyi olmazmı.
Sonra stok sorunu oluyor insanlar sorun yaşıyor.
Ramler eksik yada hatalı gelebiliyor dimi.
Bence ucuz sunucudan ziyade eklentileride ucuz yapsanız madem insanlara faydalı olacaksınız.
Yada toplu alımlarda ortak vlan gibi güzel faydalı uygulamalar yapsanız.
Aynı dcde iki sunucu arası yapılan transfer trafiği etkiliyor ilginç.
Şahsen ben direk alım yapamadığım için her bayinizden bir adet olmak üzere alım yaptım ve hiçte memnun değilim 100 tl ye kdv dahil verseniz de hiç düşünmem bile.
Zaten bu sunucular +kdv ile 175 tl ye geliyor 10-20 daha verip daha güclü dell sunucu almak çok daha mantıklı.