IkizTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bu gün yurt içinde 100 mbit, 3 tb trafikli colocation yani sunucu barındırma hizmetinin ücreti 150 TL + kdv = 177 TL 'dir.

Diğer dc 'lerde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama şahsi görüşüm son derece cazip bir seçenek. Özellikle de mars dc bu hızı garanti ediyor. Ben bu hızı sağlayamadı gibi tek bir yazı görmedim.

Şimdi bu koşullar altında Core i7 sunucu dahil, 100 mbit ve 3 tb kotalı sunucu hazırlama son derece caziptir.

Bu kampanya ile 6xxx, 7xxx, 8xxx, 9xxx server kiralama dönemi bitmiş olur.

Burada asıl amaç türk kullanıcısına yurt dışı kalitesinde ve fiyatlarında hizmet sağlamak. Bizler ( bayiler ) de bu amaca yönelik her tür gayreti gösteriyoruz.

Bu sunucunun nesinden memnun kalmadınız anlamadım. xx sunucu sattık. Şikayet yok. Teknik destek talebi de yok.

Bence ön yargılı yaklaşıyorsunuz.

Tercihlerinize de saygı duyuyorum.

Saygılarımla,

Ikiz Telekom

www.ikiztelekom.com
destek@ikiztelekom.com
Yazdığım mesaja Selçuk bey diye başladım sizden de sunucu almadık alacağımızı da sanmıyorum (: o yüzden muhatap olarak görmüyorum sizi lütfen mesajlarıma siz cevap vermeyin.

Ön yardı yok test için alınan sunucu 1 x bayi 212.68.54.* test için alınan sunucu 2 y bayi 188.132.229.*

Sizden önce sektörde idik rahat olun herkesin potansiyelini biliyoruz yormayın o konuda kendinizi.

Ne yazmışsak hepsinin ispatı vardır, lütfen size yazmadığım bir mesaj için muhatap olmayalım.

Muhatabım gerekeni söyler yazışır çizişiriz biz