Merhaba Hetzner de kurulum yapabilecek birini arıyorum. Sanallaştırma yapılmadan windows 7 kurulacak.
Skype ghanxx
veya özel mesajla iletişime geçebilirsiniz istediğiniz ücreti yazarak.
Edit: Kurabilen olmadı. Kvm isteyip 4 saat sonra yemege gitmiştim diye dönüş yapanlar oldu kurumsal firmalardan. Hetznerle çalışıyorum deyip hetzner windows 7 kurmuyor mu diye soran oldu ama kurabilen olmadı. https://prnt.sc/j3a46q hata bu. Bunu çözebilecek daha önce çözmüş birisi varsa acil kurulum lazım.
Edit: Nebulous halletti.
Hetzner Sunucu Kurulumu Yaptırılacak
12
●1.447
- 10-04-2018, 12:08:33Özel mesaj gönderdim hocamTemplar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-04-2018, 08:28:52Kurabilen olmadı. Kvm isteyip 4 saat sonra yemege gitmiştim diye dönüş yapanlar oldu kurumsal firmalardan. Hetznerle çalışıyorum deyip hetzner windows 7 kurmuyor mu diye soran oldu ama kurabilen olmadı. https://prnt.sc/j3a46q hata bu. Bunu çözebilecek daha önce çözmüş birisi varsa acil kurulum lazım.
- 11-04-2018, 09:23:55Üyeliği durdurulduWindows7 için disk driver'ları eksik olduğundan dolayı bu hata ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken windows desteği olan bir sunucu almanız yoksa bu sorunu sürekli olarak yaşarsınız. veya sanallaştırma desteği olan bir suncu alıp esx üstüne windows kurabilirsiniz.
- 11-04-2018, 09:32:19uyumlu driverlar bulunup iso yaratılabilir ve yükleme yapılabilirmiş. Bunu yapacak birini arıyorum aslındaavps444 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-04-2018, 09:59:38makina i7 hocam. Teşekkürler öneri içinvps444 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-04-2018, 10:23:41raid driverları eksik skype drexe16 ekleyin ücretiyle halledeyim.Templar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-04-2018, 13:56:50Merhaba,Templar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapamayanlardan biri benim
Şaka bir yana normalde karşılaşılan bir sorun ancak anakart fujitsu modelinde d30xx serisi. Driver listelerinde windows 10 dışında sata driver bulunmuyor.
Cihazda raid kartı yok. Diskler anakarta direk bağlı ancak fujitsu sitesinde sadece windows 10 uyumlu driver mevcut.
windows 7 tarafında custom iso yarattım driver olarak sadece windows 10 a ait driver ile deneme imkanım oldu ancak kurulumda diskleri gösteremedik malesef.
İşi yapabilirim diyenler için sorunları yazıyorum arkadaşa daha hızlı yardımcı olunması için. Ben malesef başarılı olamadım.
İyi Çalışmalar.
