• 20-02-2018, 16:25:16
    #73
    mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu işlemi 6 ay önce yaptıysanız ve buraya konuyu yeni açıyorsanız demek ki reklam yapma peşindesiniz. Yeterli miktarda müşteriye ulaşamadığınız için böyle bir konu açarak sunucu sahiplerine de kendinizi göstermek istiyorsunuz. Neyse gereksiz bir tartışma oldu, size başarılar dilerim, ileride koruma ihtiyacımız olursa iletişime geçeriz.
    6 Ay önce konuyu açmama sebebimiz sistemimizin çok yeni olması ve hala bazı noktalarda belli açıklar olmasıydı. 6 ay sürede bunlar çoktan aşıldı ve geliştirmeler yapıldı. 6 Aydır da bir çok müşteriye hizmet veriyoruz. Burada konu açma amacımız hiç bir şekilde reklam yapmak ve müşteri çekmek amaçlı olmadı. Hali hazırda geniş bir müşteri portföyüne sahibiz.

    Burada konu açma nedenimiz sistemimizin ne kadar iyi çalıştığını ve Türkiye'de saldırı sorununun büyük bir bölümünün tarafımızdan çözüldüğünü göstermek.

    İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
  • 20-02-2018, 17:36:44
    #74
    E herhalde reklam yapacaksınız. bunda ayıp bir durum yok. Ortaya kaliteli bir hizmet koyuyorsanız, bu konuyu açıp reklamınızı yapmak en tabi hakkınız.
  • 20-02-2018, 23:25:40
    #75
    R10a üye degilken buralarda ddos attack ustaları cirit atıyordu. Yokmu biz babayiğit şu arkadaşın sistemini azıcık zorlasın
  • 21-02-2018, 12:08:31
    #76
    Konu başlarda eğlenceli iken sonlara doğru ciddileşmeye başladı bir an ddos savaşları başlayacak sandım herkes çeksin vdsleri Norse ye çıkalım
  • 21-02-2018, 13:37:29
    #77
    Üyeliği durduruldu
    bakisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar;


    Oyun Sunucuları ve Ses Sunucularını Korumak İçin bir network alt yapısı kurduk. Uzun süredir geliştirdiğimiz korumayı R10'da sizlerle paylaşmak ve birlikte test etmek istiyoruz.


    Elinizi korkak alıştırmadan verdiğimiz ip adreslerine saldırı atabilirsiniz.


    NOT:

    Korumamız Her Türlü Oyun ve Ses sunucuları için Geçerlidir. İsteğe Özel DDoS Testi İçin Oyun Sunucusu Kurabiliriz.
    DDoS Koruma Hizmeti Voxilitly ve Voxilitiysiz Olarak Sunulabilir. (Yani Voxility Bağımlı Değiliz.)


    Saldırı Testi için Teamspeak3 IP adresleri:

    Voxilityli: 185.126.178.34:9438
    Voxilitysiz: 185.153.228.66:3152
    Konuyu yeni gördüm, Buralardayız bi ara görüşelim Kaçıp gitmeyin buralardan
  • 21-02-2018, 14:38:12
    #78
    Şu an Doğal yollardan DDOS saldırısını görüyoruz

    http://msb.gov.tr sizin sistemi kullansalar ya
  • 23-02-2018, 11:50:51
    #79
    Tüyo verem layer 2 atacklari dgn kendisi koruyor layer 3-4 atacklari deneyin.Denerken ts3 v.s olun düşmez ama deli gibi ping olur.Netiyi'de koruma sağlıyor lakin sunucu gitmiyor ama deli gibi ping yapiyor.
  • 23-02-2018, 16:13:33
    #80
    Elves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tüyo verem layer 2 atacklari dgn kendisi koruyor layer 3-4 atacklari deneyin.Denerken ts3 v.s olun düşmez ama deli gibi ping olur.Netiyi'de koruma sağlıyor lakin sunucu gitmiyor ama deli gibi ping yapiyor.
    DGN tarafından layer 2 dediğiniz gibi koruyor bu bilinen bir durum.


    Şuana kadar Layer 3-4-7 atakların hepsi denendi. Aktif müşterilerimize her gün saldırı almaktadırlar ama en ufak PİNG değeri yükselmesi yaşanmamaktadır.
  • 24-02-2018, 09:32:49
    #81
    Eski bir müşterim vardı niki doom o forumu bıraktı sanırım yada boşa kürek çekmiyor, yada camfrog da sunucu indiren bazı gençler vardı onlarda forumu bırakmış olabilir yoksa sunucunuz anında down olmuştu. Ama sizde zaten belirtmişsiniz %100 koruma sağlarız demeyiz diye nedeni indirilmeyecek sunucu sistem firewall ek yazılım vs. olmamasından. Uzun zamandır foruma bakmıyordum bakınca konunuz dikkatimi çekti hayırlı işler, iyi hafta sonları herkese...