Son hafta içerisinde OVH da manyak şeyler oluyor.
1 hafta içerisinde ödemeleri "manual payment proccess" düşüp çok geç onaylanan varmı.
Mesela öğlen sıfır liralık bir lisans satın aldım o bile onaylanmadı benden başka bu sorunu yaşayan var mı ?
OVH ödeme onay sorunu
12
●1.569
- 19-07-2014, 05:10:40Kaç saattir süresini yenilediğim sunucuların kontrolünün açılmasını bekliyorum. Hala expired olarak görünüp işlem yaptırmıyor.
http://prntscr.com/4442av
Your server ns.ip-*** expired on 2014-07-18.
You can renew it by clicking on this link. - 19-07-2014, 05:41:16benimde geçen hafta aldıgım sunucu bugün geldi sunucuyu alırken bir sorun yaşamamama rağmen sunucu geldi ip siparişi verdim ödeme onayına takıldı anlam veremiyorum 4 yıllık hesap senede 1-2 kimlik istiyorlar niye böyle yapıyorlar anlayabilmiş değilim.
- 19-07-2014, 05:42:13Yeni sunucu siparişinde beklemeler hep oluyor zaten de, bu başka bi olay. sunucu yenilemelerinde hemen onay oluyordu.
- 19-07-2014, 13:23:06Paypal apisinde sıkıntılar var ovh nin, sık sık bakıma alıyorlar o arada ödeme yapıldıysa manuel onaya düşüyor, özellikle gece saatlerinde ödeme yaptığınızda sık olabiliyor, ertesi gün yeni fatura oluşturun ödeyin anında onaylanıyor mesela.
Bizdede bu durum yaşanıyor sıkça bir müşterimin sunucu ödemesi gelmişti paypal ile yapıldı gece saatlerinde saniyesinde onaylanan ödeme 24 saat geçmesine rağmen onaylanmadı, sunucu sabah kapandı öğleden sonra tekrar fatura oluşturup ödedik anında onaylandı açıldı, birkaç saat sonrada bekleyen ilk ödeme onaylandı sunucu süresine eklendi. - 19-07-2014, 13:32:45Üyeliği durdurulduYok arifim kredi kartı ödemesi bu suan. 25 dakkadır telefondayım 4-5 yıldır var olan panelde aynı kartta şimdi kalktılar ödeme dekontu istediler mail adresine şuan sana yazarken bile teldeyim.Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle