Salay kendini salmış

r10 da sağlam potnetçiler var durum bunu gösteriyor
Salayın hatası botnet testi istemesi, telekom ddos korumasını kullanan bazı müşterilerimizle test çalışmaları yapıyoruz hiçbir şekilde botnet saldırılar konusunda bir başarımı yok, zombiler ancak saniye başına çok aşırı talep gönderirse bunlara rate limit uygulanabiliyor telekom tarafında ama artık birçok botnet saldırısında botlar ufak bağlantılar açıyor böylece hiçbir filtrelemeye takılmadan sunucuya ulaşıyorlar.
Salay sadece layer 4 taraflı tcp,udp taraflı saldırı için test isteyecekti ama tabi onlar öyle istesede yine botnet ile test eden olacaktı
Yoksa telekomun ddos hizmeti layer 4 saldırılar için oldukça başarılıdır.
1-2 gbit hattı olan ufacık verimerkezleri 10-20 gbit koruma verebiliyor (Sözüm salaya değil) düşünün olayın esnekliğini hiçbir ekstra cihaza maliyete girmeden saldırılar telekomda temizlenip sizin networkünüze geliyor, güzel ve temiz bir olay

Ki bizim verimerkezleri fiyatların fahiş olmasından dolayı bu konuyla yeni yeni tanışıyor halbuki telekom hattı kullanan büyük birçok Türk site telekomun ddos servislerini uzunca bir süredir kullanıyor.