• 15-12-2012, 21:19:45
    #1
    Üyeliği durduruldu
    2 Gündür plesk serverimizi taşımaya çalışıyoruz fakat 2 gündür aldığımız hata hiç değişmedi olabilicek tüm makaleleri okuduk ve hala bir sonuca varabilmiş değiliz.

    yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    aldığımız hata ise
    Connection to host is not available or migration agent is not running on the source host

    2 hosttada migration agent kurulu her türlü yolu denedik fakat bu bir sonuca varamadık belkide daha önceden yaşayan arkadaşlarımız vardır yardımınızı bekliyorum.
  • 15-12-2012, 22:48:39
    #2
    Merhaba

    Hedef kaynağa ulaşılamıyor veya migration agent çalışmıyor veya kurulu değildir gibi bir hata mesajı alıyorsunuz. Windows Firewall açıkmı kapalımı kontrol ettinizmi?

    Saygılarımızla
    Datzen
  • 16-12-2012, 01:15:42
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Datzen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba

    Hedef kaynağa ulaşılamıyor veya migration agent çalışmıyor veya kurulu değildir gibi bir hata mesajı alıyorsunuz. Windows Firewall açıkmı kapalımı kontrol ettinizmi?

    Saygılarımızla
    Datzen
    firewall kapalı migration agent çalışıyor telnet üzerinden denediğimiz zamanda ise kaynağa ulaşabiliyoruz.
  • 07-01-2013, 20:42:02
    #4
    Üyeliği durduruldu
    migration nu nerden nereye yapıyosunuz

    plesk sürümleri kaç ?
  • 26-10-2015, 00:00:14
    #5
    Merhabalar.

    Aynı sorunu yaşıyorum ve iş yerinden oldukça da sıkıştırıyorlar. Bu hatanın aynısını alıyorum. Agent'i açtım ve ayarları doğru. Firewall'ı kapattım her iki server'da da.

    Parallels Plesk Panel 11'den yeni sunucuda kurulu olan Parallels Plesk Panel 12'ye Migration yapmak isterken "Connection to host is not available or migration agent is not running on the source host" hatası alıyorum.

    Yardımcı olabilecek veya profesyonel destek sağlayabilecek bir arkadaş var mı?
  • 21-11-2015, 10:46:47
    #6
    bu tür migration durumlarında etten puften hatalar yüzünden yada migration yapacağınız sunucu backupu gziplerken cpu tavan yapmasından dolayı sunucu erişimi kopar pleskin en zayıf tarafı backup ve migration

    yedeklerınızı başka bir ftp ye yada sunucu içine alıp /var/lib/psa/dumps/ klasorunden kopyalayabilirsiniz