Selamlar.
Plesk panelli bir hosting var. WP kurulumu yaptım. Yine R10'da satış yapan bir wp teması satın aldım. Temayı etkinleştirdiğimde lisans ekranı geliyor.
Lisansı yazıp ok dediğim zaman " wp_remote_get çalıştırılamadı. " hatası veriyor.
Bunu nasıl çözmeliyiz ?
Plesk & Wordpress
8
●224
- 30-08-2022, 13:07:57Trapsitor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu hakkinda uzmanligin varsa daha teknik bir oneri yazar misin?
Satici ile gorustum tabi ki. - 30-08-2022, 13:09:34isotti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Get ozelligini kisitlayan fonksiyon nedir? Hosting firmasina da ticket actim. Fakat konuyu ogrenmek istiyorum. - 30-08-2022, 13:17:49Merhaba 👋OLDO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir gün geçirdiğinizi umuyorum.
Çözemediyseniz profesyonel destek sağlamaktan memnuniyet duyarız. P.M. üzerinden sizinle iletişime geçebilirsiniz.
Mutlu günler dilerim ✌️ - 30-08-2022, 14:06:33eğer ioncube yüklü olmayan php versiyonunu seçersem ioncube eksik uyarısı veriyor.Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ioncube olan bir php versiyonunu seçtiğimde ise lisans numarasını soruyor. Tema için bana verilen lisans numarasını girdiğimde ise " wp_remote_get çalıştırılamadı. " hatası veriyor. - 01-09-2022, 00:38:28Tema yazarının bu soruna çözüm üretebilmesi mümkün değil, sorunu çözecek olan hosting firması. Muhtemelen güvenlik nedeniyle kapatılan birşeyler var ve remote_get komutunun çalışmasını engelliyor. Biraz baktım kodun arkaplanına ancak tahmin edilebileceği gibi çok detaylı ilk akla curl ve file_get_contents gibi şeyler gelsede mbstring gibi alakasız görünen şeylerde olabilir. Hosting firması yardımcı olmak istiyorsa tek tek bunları açarak neyin hata verdiğini tespit edebilir ve çözüm sunabilir bunun haricinde tek çözüm kendi sunucunuzu almanız olacaktır.