• 02-01-2019, 10:49:02
    #1
    Merhabalar,

    Konu ile alakalı bilgim olmadığından dolayı VPS sunucuda ki sitelerimin yedeklerini topluca almak istiyorum. Konu ile alakalı " Araçlar ve Ayarlar >> Yedekleme Yöneticisi" sayfasında FTP ayarları kısmından kendi bilgisayarıma yedek alabilir mi ? Bilgisayarı sunucu olarak göstererek yedek alabilir miyiz ? Yada yedek almanın yolu nedir ? Plesk panelden tek tek sitelere yedek al demek yerine ne yapılabilir ?
  • 02-01-2019, 10:57:12
    #2
    Merhabalar, @By_MiCRoP;

    Yedekleme yöneticisinde dolu yedek alarak sonrasında tar.gz formatında sıkıştırılmış dosya olarak yedeğinizi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • 02-01-2019, 11:04:43
    #3
    Merhaba @By_MiCRoP;

    Talep ettiğiniz işlemi tam olarak anladım. Bilgisayarınıza FTP server kurulumu sağlayarak ve modem / router / firewall cihazlarınız üzerinden ilgili portları açtıktan sonra tabikide gerçekleştirebilirsiniz.

    İyi Forumlar Dilerim.