• 05-11-2013, 09:38:26
    #1
    Arkadaşlar selamlar. Amerikadan yeni bir sunucu satın aldık, ortalama 40 sayfamız mevcut, her birine ait bir ip adresi mevcut sayfalarımızın. Mail gönderimlerinde ve alımlarda bir sıkıntı yaşamıyoruz, IP adreslerini tek tek kontrol ettik, herhangi bir blacklistte değil ancak Google'a bir türlü mail gönderemiyoruz. Her gönderdiğimiz mailin ardından aşağıdaki mesajı tekrar alıyoruz.

    This message was created automatically by mail delivery software.
    
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
    
      rubynat2@gmail.com
        SMTP error from remote mail server after end of data:
        host gmail-smtp-in.l.google.com [74.125.129.27]:
        550-5.7.1 [162.218.179.194       1] Our system has detected an unusual rate of
        550-5.7.1 unsolicited mail originating from your IP address. To protect our
        550-5.7.1 users from spam, mail sent from your IP address has been blocked.
        550-5.7.1 Please visit http://www.google.com/mail/help/bulk_mail.html to review
        550 5.7.1 our Bulk Email Senders Guidelines. f10si10705761pac.105 - gsmtp
    Zannedersem ayarlar ile ilgili bir sorun yaşıyoruz ki blocklandığını söylüyor Google. Bu konuda ne yapabilirim? Yardımcı olabilecek birileri varmıdır ? Gerekirse ücret karşılığı bu sorunu çözmemde yardımcı olabilecek birileri var ise çok memnun olurum, dediğim gibi çok büyük ihtimalle ayarlarda bir sorun var. Çünkü hotmail, yahoo vb. diğer heryere gönderim gerçekleşiyor. Şimdiden teşekkürler.
  • 05-11-2013, 10:17:17
    #2
    Bunu inceler misin ?

    https://www.r10.net/dedicated-amp-co-...-problemi.html

    İnşallah sorun çözülür.. ....
  • 05-11-2013, 10:21:52
    #3
    Çok teşekkürler sevgili @AaRadyOcU bununla ilgili tüm ayarlamalar tamamlandı, dediğim gibi sadece gmail'e maalesef gönderemiyoruz, diğer heryere gidiyor ve alabiliyoruz. Başka ne olabilir acaba.
  • 05-11-2013, 10:40:30
    #4
    Gitmeyen eposta olan bir domain adresini P.M gönderir misiniz ?
  • 05-11-2013, 12:43:18
    #5
    quietman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar selamlar. Amerikadan yeni bir sunucu satın aldık, ortalama 40 sayfamız mevcut, her birine ait bir ip adresi mevcut sayfalarımızın. Mail gönderimlerinde ve alımlarda bir sıkıntı yaşamıyoruz, IP adreslerini tek tek kontrol ettik, herhangi bir blacklistte değil ancak Google'a bir türlü mail gönderemiyoruz. Her gönderdiğimiz mailin ardından aşağıdaki mesajı tekrar alıyoruz.

    This message was created automatically by mail delivery software.
    
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
    
      rubynat2@gmail.com
        SMTP error from remote mail server after end of data:
        host gmail-smtp-in.l.google.com [74.125.129.27]:
        550-5.7.1 [162.218.179.194       1] Our system has detected an unusual rate of
        550-5.7.1 unsolicited mail originating from your IP address. To protect our
        550-5.7.1 users from spam, mail sent from your IP address has been blocked.
        550-5.7.1 Please visit http://www.google.com/mail/help/bulk_mail.html to review
        550 5.7.1 our Bulk Email Senders Guidelines. f10si10705761pac.105 - gsmtp
    Zannedersem ayarlar ile ilgili bir sorun yaşıyoruz ki blocklandığını söylüyor Google. Bu konuda ne yapabilirim? Yardımcı olabilecek birileri varmıdır ? Gerekirse ücret karşılığı bu sorunu çözmemde yardımcı olabilecek birileri var ise çok memnun olurum, dediğim gibi çok büyük ihtimalle ayarlarda bir sorun var. Çünkü hotmail, yahoo vb. diğer heryere gönderim gerçekleşiyor. Şimdiden teşekkürler.
    IP Adresiniz Gmail tarafında engelli.
  • 09-11-2013, 11:46:26
    #6
    PTR Kayıdı yaptırdınız mı