Sony Ericsson 3 yeni cep telefonu modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni modellerden ikisi Walkman özellikleri taşıyor, diğeri ise K serisinde yer alıyor.
3.2 megapiksel kamera
W890i, 3G desteği sayesinde hızlı veri transferine olanak sağlıyor. Cihaz daha önceki W880i modelinin müzik kalitesi geliştirilmiş versiyonu. Telefon ayıca Play Now 4.0 ve Walkman oynatıcı sayesinde çok yüksek seviyede ses kalitesine sahip. Telefonun cezbedici başka bir özelliği ise 3.2 megapiksellik kamerası.
Hareket algılayıcılar
W380i ise "gesture control" (mimik kontrolü) adı verilen yeni bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji kullanıcının hareketleriyle telefonun kontrol edilmesini sağlıyor. Sony Ericsson'un daha önce çıkardığı telefonu sallayarak şarkı değiştirme özelliğinin daha gelişmiş bir teknolojisi olduğunu tahmin ettiğimiz gesture control ile ilgili Sony Ericsson'un yaptığı açıklama çok aydınlatıcı değil. Elimizi sallayarak telefonun sesini kapatabilecekmişiz. Öte yandan 3G desteği olmayan telefonun, müzik kalitesinin de diğer modeller kadar yüksek olmadığını ekleyelim.
İnternet için K660i
K660i ise seride en çok beklenen telefon olma özelliğini taşıyor. 3G desteğiyle birlikte zarif tasarımı dikkar çekiyor. Web sayfalarını yatay ekranda gezebileceğiniz gibi, imleç yazılımının oldukça başarılı olduğu konuşuluyor.
Kaynak: pcworld.com.tr