Nokia 5800 mı Samsung Monte S5620 Hangisini Almalıyım?
16
●4.699
- 20-05-2010, 20:57:32Üyeliği durdurulduBir samsung kullanıcısı olarak Nokia al derim
- 13-06-2010, 19:10:30Samsung fazla sağlam bir telefon değil. En azından ben öyle düşünüyorum başıma gelen birkaç olaydan dolayı. Şuanda bende Nokia 5800 XM kullanıyorum, zaten gitarda çaldığım için sağ el tırnakları biraz uzun bu yüzden kullanırken pek zorluk yaşamıyorum. Güncellemelerinide yapınca çok güzel bir cihaz. En iyisi git telefoncuya elinde bak hangisi hoşuna giderse onu al.
- 13-06-2010, 19:35:30Tabiki 1.500 liralık iphone kadar hassas bir ekran yok 5800 da ama uzun süre tuşlu telefon kullanan biri kısa sürede alışıyor, tuşa basarken kullandığınız gücün 3 te 1 ini kullanarak komut verebiliyorsunuz, kronik sorunlara gelirsek son güncelleme bile olsa bazen mesaj yazarken takılma olabiliyor ama nadir olan bir durum onun haricinde mesaj yazmak çok rahat, birde telefonla ilgili değil belki ama symbian işletim sistemi olduğu için klasik yeniden başlama donma gibi problemler yaşanabiliyor, bu symbian telefonların hemen hemen hepsinde var ama avantaj olarak symbian ile iphone uygulamalarının kat kat fazlasını ücretsiz bulabiliyorsunuz.
500 liraya kadar alınabilecek en iyi dokunmatik telefon bence, kusurları elbet var tabiki ama kusursuz telefon arıyorsanız nokia 3310 alın