1400 TL ye kadar telefon
58
●3.601
- 11-04-2015, 13:50:56ekran 5 inç olsa kesinlikle alacağım telefon bu olurdu.iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-05-2015, 16:47:56Spartan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMuhammed06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecikme icin kusura bakmayin evet arkadaslar g3 aldim yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Telefonun hizi kusursuz ama bostayken ram kullanimi 1.5 gb arastirdim androidde normal diyorlar. Sarji gun boyu yetiyor kullansaniz bile. Telefon cok şık kullanışlı kamerası dedikleri gibi çok profesyonel degil ama cogu kameradan kat kat iyi 13 megapiksel ama default olarak 10megapiksele dusuyor sen elle yukseltebiliyorsun simdi bi cektigim resmi ekliyecegim. Ek olarak bir sorun yasamadim gayet guzel ve performansli rami bostayken cok kullaniliyor ama androidlerde bu boyleymis inekadar kullanirsa okadar iyidir diyorlar.Telefonu aldigim gibi antutu testine tabi tuttum hic bir uygulama veya islem yapmadan 43000 civarı cikti.Genel olarak bu arkadaslar sorulariniz varsa sorabilirsiniz konuda takipteyim.
Bunlar 10 megapiksel ile cekilmis fotolar


Bunlarda 13 megapiksel


Yuklemeyi tapatalk ile yaptim. Goruntu kalitesi dusmus olabilir emin degilim. - 12-05-2015, 02:42:21htc one e8 al sonra gel bana iyi ki bu telefonu önerdin diye dua et
- 12-05-2015, 03:22:42Hocam bende g3 alacaktım ancak ısınmadan dolayı çatlama sorunu olduğunu netten okudukça almaktan soğudum bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?Bekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka hiçbir akıllı telefonda bataryayı 1 hafta dayandıramazsın ama bunun dayanır. 2 hafta normal kullanımlarda dayanıyor.



