2CO dan bir "riskseminardoc" adında eklentisi olan mail geldi. Benim sitemin Türkçe olduğunu, o nedenle sitemdeki Geri ödeme, Gizlilik Politikası gibi konularda yeterli bilgi edinemediklerini, hesabıma giriş yapıp ödeme yapmak isteyenlere hata mesajı döneceğini anlatan bir mail aldım. Kıt İngilizcemle ve çeviri siteleriyle bu kadarını anlayabildim.
Benden bu maile cevap vermemi istiyorlar ama maile neler yazmam gerektiğini (Geri ödeme şartlarını, Gizlilik politikamı nasıl ifade edeceğimi) anlayamadım. Sadece eklentide gelen formu doldursam yeterli midir, bu işin püf noktaları nedir, 2co kullanan tecrübeli kişilerin yorumlarını bekliyorum.
2CO'dan gelen mail
3
●203
- 29-01-2009, 02:28:05Üyeliği durdurulduhttps://www.r10.net/members/800-co2.html
co2 ile iletişime geç istersen.onla paypal alışverişimiz olmuştu.belki nicki gibi kenidininde bir bilgisi olabilir.. - 29-01-2009, 04:06:23Yönetici onayı bekliyorco2 nin bilgisi olup olmadığını biliyo musunuz yoksa tahmin mi?bladexxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle