hocam dünden beri ulaşamıyorum lisans aldım fakat sitemi ekleyemiyorum birtürlü destek yazdım 20 saati geçti hala cevap yok.
merhaba siteniz üzerinden destek talebi oluşturdum. 1 günü geçmesine ragmen cevap verilmedi. rica etsem bakıp problemimi çözüme kavuştururmusunuz.
★★★★★BotextraV3 -Çoklu bot | 900 den fazla bot | Replacer | Spinner | Havuz| Cloner |Takipçi |Çeviri
2.261
●337.815
- 29-05-2019, 18:55:33Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Merhaba su siralar oldukca yogunuz yarina kadar tüm desteklerin cevaplanması icin çalışıyoruz. Normal destek süremiz iş günleri içinde 48 saattir. Iyi calismalar
Buraya yazmanız desteğinizde herhangi bir oncelik tanımıyor malesef. Desteklere 48 saat içinde dönmeye çalışıyoruz.FinansMAX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi düşük bir paket alıp sonra üst pakete geçiş yapabilirsiniz.Saye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 18-06-2019, 14:16:44Pm olarak yazdım botextra üzerinden yazdım 4 gün oldu hiç cevap yazmadınız? Boxextrayı aldıktan sonra sıkıntı yaşanması durumumda da bu şekilde geç dönüşler yaşanırmı acaba?
- 18-06-2019, 14:59:34Satın almayı düşünüyorum bende aklımda bir iki soru var soracak muhatap yok. İçerik çekerken sitenin içeriğini değil de mesela çekeceğimiz içeriğin görselini açıklamasını ve linkini çekebiliyor muyuz? Ben içeriği değil de içeriğe ait bağlantıyı çekmek istiyorum. Bu mümkün mü?lastwisher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-06-2019, 13:49:02Malesef ki şöyle bir durum var, kullanıcılarımız sistem daha çok kullanılmasın rekabet artmasın diye arada sırada bu tarz yorumlar yapabiliyor. Kullanan 6000 aktif webmaster var şu anda. Sistem aktif ve sorunsuz olarak çalışmaktadır.